Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cristina Belciu a spus totul, după ce Cristian Boureanu și Laura Dincă au fost surprinși împreună

Cristina Belciu a spus totul, după ce Cristian Boureanu și Laura Dincă au fost surprinși împreună

22 mai 2022, 20:20,
în Cancan ultimă oră

Nu de mult, Laura Dincă și Cristian Boureanu au fost surprinși împreună, la un restaurant de lux din Capitală. La momentul respectiv, tânăra a mers să ia masa cu o prietenă de-a sa, iar Cristian Boureanu se afla chiar în același loc. Ei bine, atunci când fostul politician le-a văzut pe cele două, acesta s-a dus la Laura și amica sa pentru a discuta preț de câteva minute, așezându-se chiar la masă cu ele, urmând ca apoi să se reîntoarcă la persoanele cu care afaceristul se afla la restaurant.

Mai mult decât atât, Cristina Belciu și-a sărbătorit recent ziua de naștere, căci a împlinit 25 de ani, în Italia. Cu toate acestea, Cristian Boureanu nu a lipsit de la eveniment și a fost prezent, pentru a-i fi alături fostei sale partenere de viață.

„Sentimentele nu dispar de pe o zi pe alta”

Cristian Boureanu i-a făcut o surpriză de proporții Cristinei Belciu și a mers la ziua sa de naștere, în Italia, acolo unde tânăra sărbătorea alături de prietenii săi.

Cu toate acestea, curioși din fire, fanii au dorit să afle dacă mai există sau nu cale de împăcare între cei doi foști, mai ales că recent fostul politician și Laura Dincă  au fost surprinși împreună, multă lume crezând atunci că va avea loc marea împăcare din showbiz-ul românesc.

Cristina Belciu a făcut o serie de declarații despre fostul iubit, Cristian Boureanu, specificând că, deși s-au despărțit, ea îi poartă respect în continuare. Mai mult decât atât, tânăra a mai precizat că între ea și afacerist au fost sentimente foarte puternice și, chiar și așa, cei doi nu au putut avea o relație care să funcționeze.

„Sentimentele nu dispar de pe o zi pe alta. Eu am zis și atunci că îi port un respect deosebit, o dragoste, dar compatibilitatea și dragostea nu sunt același lucru. Așa am decis amândoi. Până la urmă, cred că fiecare e menit să fie cu persoana pe care o merită. Un lucru pe care l-am învățat de la Cristi a fost ca niciodată să nu mai zic niciodată. Dacă cu tot cu iubirea pe care ne-am purtat-o lucrurile nu au funcționat, e greu să te gândești la o împăcare, pentru că cel mai e ca fiecare să fie lângă omul care îi aduce liniște și fericire’ ’, a declarat Cristina Belciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`