Prima pagină » Cancan » Cristina Bâtlan, gest curajos la vârsta de 50 de ani. Femeia de afaceri a surprins pe toată lumea

Cristina Bâtlan, gest curajos la vârsta de 50 de ani. Femeia de afaceri a surprins pe toată lumea

24 iun. 2024, 11:25,
BZI.ro, în Cancan

Femeia de afaceri Cristina Bâtlan a făcut un gest curajos la vârsta 50 de ani și recent a postat o imagine fără machiaj și filtre. Investitoarea se confruntă cu o stare de oboseală intensă și susține că are nevoie de mulștă odihnă. Oricum, decizia Cristinei Bâtlan de a-și arăta vulnerabilitatea a fost percepută ca un exemplu de curaj.

Cristina Bâtlan, gest curajos la vârsta de 50 de ani

Cristina Bâtlan, investitoare de succes și proprietară a unui cunoscut brand de încălțăminte din România, a atras atenția publicului prin intermediul unei postări în mediul online. În urmă cu ceva timp, femeia de afaceri în vârstă de 50 de ani a ales să apară în fața publicului fără machiaj și filtre, dezvăluind starea sa de oboseală și epuizare. În plan personal, femeia de afaceri este la al doilea mariaj, din prima căsnicie având un băiat.

Într-o postare pe Instagram, Cristina a mărturisit:

„Fără energie, fără make-up, fără camere… pur și simplu obosită. Așa sunt eu acum. Chiar și atunci când te crezi de fier sau bine antrenat te prinde oboseala. Mie, de obicei primăvara îmi dă energie, însă acum simt că am nevoie de o doză mare de somn și de susținerea voastră”.

Această mărturisire a reflectat o realitate cu care se confruntă chiar și cei obișnuiți cu viața publică și cu presiunea de a apărea mereu în formă optimă. Alegerea Cristinei Bâtlan de a se arăta într-o stare vulnerabilă a adunat numeroase reacții pozitive din partea comunității online. Admiratorii și urmăritorii ei i-au transmis mesaje de susținere și au apreciat curajul ei de a-și revela o față mai puțin strălucitoare a vieții.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară

Unul dintre reacții a fost: „La cât de multă energie oferi prin tot ceea ce faci și creezi este de înțeles. Ești minunată”.

În timp ce un alt comentariu sublinia: „Foarte curajoasă postare, arătați foarte bine oricum, însă mi se pare așa un mare act să te arăți reală. Astfel foarte multe femei văd că e normal să nu fii întotdeauna perfecțiune, cu filtre, machiaj, etc. Bravo, doamnă!”.

În final, decizia Cristinei Bâtlan de a-și arăta vulnerabilitatea a fost percepută ca un exemplu de curaj, aducând în prim plan importanța autenticității și a acceptării propriilor limite. O astfel de postare încurajează publicul să aprecieze frumusețea în toate formele sale, inclusiv în timpurile mai grele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *