Prima pagină » Cultural » Cristina Bâtlan, despre investițiile făcute în emisiunea „Imperiul Leilor”. „Nu s-au întors banii la mine…”

Cristina Bâtlan, despre investițiile făcute în emisiunea „Imperiul Leilor”. „Nu s-au întors banii la mine…”

03 oct. 2023, 09:57,
BZI.ro, în Cultural

Cristina Bâtlan a spus adevărul despre investițiile făcute în emisiunea „Imperiul Leilor”.  Femeia de afaceri este prezentă în emisiunea „Imperiul Leilor” de la Pro TV pentru al treilea sezon consecutiv, alături de alți antreprenori și oameni de afaceri de succes, precum Dan Șucu, Dragoș Petrescu, Dr. Wargha Enayati, Daniel Mischie, Mircea Căpățînă, Felix Pătrășcanu și Răzvan Raț.

Cristina Bâtlan, despre investițiile făcute în emisiunea „Imperiul Leilor”

Într-un interviu acordat pentru impact.ro, Cristina Bâtlan a vorbit despre încrederea în abilitățile sale ca femeie de afaceri.

Ea a recunoscut că nu toate afacerile în care a investit în cadrul emisiunii „Imperiul Leilor” au avut succes.

„Cele în care am investit merg și sunt aproape de antreprenori, adică monitorizez foarte atent investițiile pe care le fac. Altele s-au pierdut pe drum în sensul în care nu și-au mai dorit participanții investiția pentru că au avut așa un succes după Imperiul Leilor, încât au zis: ‘Hai să ne mai chinuim puțin cum am făcut-o noi 5 ani și rămânem cu sută la sută din companie’, ceea ce e lăudabil. Apreciez un om care înțelege că poate și singur.

Alții au ajuns la bancă și li s-a părut că banca le oferă o soluție mai ieftină decât aceea cu un antreprenor. Însă de data asta la Imperiu am căutat afaceri care într-adevăr au nevoie de suport, acel suport uman nu numai material.

Am evaluat foarte atent oamenii și cred că ideile în care am investit chiar au șanse să schimbe lumea. Adică să fie schimbare de paradigmă: inovații cu adevărat valoroase nu doar pentru România, ci global. Dacă doar una din acele idei se concretizează, România va avea un loc important pe hartă” – a precizat Bâtlan, pentru sursa amintită anterior.

Ce afacere din cadrul emisiunii a avut succes

Unul dintre proiectele de succes în care a investit în cadrul emisiunii „Imperiul Leilor” împreună cu Dr. Wargha Enayati este afacerea cu ondulatorul de păr fără căldură, un produs care a câștigat rapid aprecierea femeilor și a devenit foarte căutat.

„Nu s-au întors banii la mine în buzunar, adică dividente mai puțin. Dintr-o singură companie pot să declar că am ridicat 5.000 de euro dividente, deci foarte tare. Am investit 50.000 și am ridicat 5.000, însă afacerea este foarte profitabilă. Este ondulatorul de păr fără căldură, pentru care am creat și produse recurente. Este în casele multor femei și foarte multe femei din România iubesc acest obiect. Îl folosesc și într-adevăr le-a schimbat viața în bine” – – a completat Cristina Bâtlan.

O altă reușită, obținută tot împreună cu Enayati, a fost investiția într-o fabrică de peleți.

“O altă afacere în care am investit împreună cu Wargha Enayati este fabrica de peleți de la Târgu Jiu care a primit deja echipamentul nou, o nouă fabrică la cheie, imensă, un mastodont, pentru care am construit și o hală nouă, astfel încât să devenim unul dintre producătorii importanți de peleți la nivel de țară, iar pentru acest business avem producția vândută în avans deja pe un an și jumătate. Deci e performant.” – a încheiat afacerista a carei viață nu a fost mereu tocmai roz.

Cristina Bâtlan a spus adevărul despre investițiile făcute în emisiunea „Imperiul Leilor”, într-un interviu lansat recent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
27 iulie 2024
27 iulie 2024