Prima pagină » Cancan » Cristina Bâtlan are o biografie impresionantă. Ce suferințe ascunde jurata de la „Imperiul Leilor”

Cristina Bâtlan are o biografie impresionantă. Ce suferințe ascunde jurata de la „Imperiul Leilor”

18 apr. 2022, 10:03,
în Cancan

Frumoasa Cristina Bâtlan are o biografie impresionantă și este o femeie de succes. Vedeta deține mai multe afaceri și o avere uluitoare, fapt care a atras atenția tuturor. Aceasta s-a remarcat de la primele apariții în showbiz-ul autohton, iar povestea sa de viață este surprinzătore. Puțini sunt cei care știu ce suferințe ascunde jurata de la „Imperiul Leilor” și cum este ea dincolo de lumina reflectoarelor.

Cristina Bâtlan, o femeie de succes cu o biografie impresionantă

La vârsta de 49 de ani, Cristina Bâtlan are o carieră impresionantă și deține toate calitățile unei femei de succes. Jurata celebrei emisiuni „Imperiul Leilor” deține câteva afaceri care i-au adus acesteia venituri considerabile. Vedeta este una dintre cele mai bogate afaceriste din România, fiind extrem de apreciată de colegii de breaslă.

Dincolo de celebritate, Cristina Bâtlan a avut parte de numeroase provocări pe plan profesional, dar și în viața privată. Faimoasa jurată a început cursurile Facultății de Drept, însă a renunțat la studii pentru a pune bazele unei afaceri prospere împreună cu fostul soț. Aceasta a deschis o fabrică de genți, iar ulterior faimoasa antreprenoare și-a extins afacerile, acum fiind fondatoarea brand-ului Musette.

De succes în afaceri se bucură și Malvina Cservenschi. Fosta prezzentatoare s-a retras din televiziune în urmă cu câțiva, iar în prezent are un succes impresionant, fiind managera unui brand de bijuterii.

La vârsta de 27 de ani, Cristina Bâtlan deținea deja prima fabrică de genți, iar în prezent afacerea este una prosperă și în permanentă dezvoltare. Mai mult, vedeta colaborează cu designeri faimoși din Italia și Franța. Pasionată de fashion, jurata de la Imperiul Leilor a reușit foarte repede să se facă remarcată în antreprenoriat.

Pe lângă succesul uluitor în afaceri, Cristina Bâtlan are o viață privată tumultuoasă. Vedeta a încercat să fie departe de scandalurile din lumea mondenă și a vorbit de puține ori despre provocările din viața de familie.

Ce secrete ascunde vedeta de la „Imperiul Leilor”

Puțini sunt cei care știu ce suferințe ascunde frumoasa Cristina Bâtlan. Aceasta a trecut printr-un divorț dureros după ce vedeta a aflat că soțul ei îi era infidel de mai mult timp. Jurata a mărturisit că a fost dezamăgită de fostul partener de viață și că a trecut cu greu peste această suferință. Cei doi formau un cuplu acasă, dar și pe plan profesional, aceștia deținând împreună mai multe afaceri.

Vedeta a vorbit recent despre marile suferințe din viața privată, mărturisind cum a reușit să depășească situațiile dificile.

,,Eram ultima persoană care s-ar fi gândit vreodată că Roberto mă minte sau mă înșală. Am aflat după cinci ani sau patru ani. Nu o cunoșteam, n-am cunoscut-o. Ori de câte ori spunea o minciună, venea cu o minciună d-asta imbatabilă. Eu nu puteam să concep că mă minte. Eu îl credeam. Când cineva mi-a deschis ochii, că uite ce se întâmplă. Atunci am zis că nu se poate, eu nu pot să am o viață dublă. Am țipat, nu am vorbit. Asta nu e o chestie pe care o vorbești. Până la urmă, asta era realitatea. Tot ceea ce proiectasem eu, atunci mi-am dat seama că sunt praf. După povestea asta m-am dus în India, ca să înțeleg cine sunt.”, a declarat aceasta.

O altă vedetă din showbiz-ul autohton care a trecut printr-un divorț dureros și a avut parte de momente grele în viața privată este Corina Dănilă. Actrița a divorțat în urmă cu mai mulți ani de fostul soț, iar în ultima perioadă aceasta se confruntă cu probleme de sănătate.

În prezent, Cristina Bâtlan are o relație bună cu fostul soț de dragul copilului pe care îl are cu acesta.

„Am avut o căsnicie foarte lungă, am un parteneriat foarte bun cu Roberto, dar ne-am despărțit acum 6 ani de zile. (…) Eu am trecut peste, am lucrat foarte mult, mi-am luat câțiva ani. Nu există iubire mai mare decât să îl lași pe omul de lângă tine liber. În acel moment n-am înțeles, am simțit că e cea mai mare trădare.”, a mărturisit frumoasa afaceristă.

Cristina Bâtlan are o biografie surprinzătoare și se bucură de succes în afaceri. Jurata de la „Imperiul Leilor” este extrem de apreciată de antreprenorii din România, dar și de publicul autohton pentru ambiția și profesionalismul de care dă dovadă.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
14 august 2024
14 august 2024