Prima pagină » Cultural » Cristina Bâtlan are o avere impresionantă. Ce secrete ascunde celebra femeie de afaceri

Cristina Bâtlan are o avere impresionantă. Ce secrete ascunde celebra femeie de afaceri

20 ian. 2023, 08:28,
BZI.ro, în Cultural

Cristina Bâtlan are o avere impresionantă. Vedeta conduce un adevărat imperiu și se bucură din plin de succes. Jurata de la „Imperiul Leilor” este extrem de apreciată de public, dar și de colegii de breaslă. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Cristina Bâtlan este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Puțini sunt cei care știu prin ce suferințe a trecut aceasta și cum a depășit divorțul dureros. Iată ce secrete ascunde celebra femeie de afaceri.

Cristina Bâtlan are o avere impresionantă

Cristina Bâtlan are toate calitățile unei femei de succes. Vedeta deține mai multe afaceri și o avere de milioane de euro. La vârsta de 50 de ani, aceasta se declară o femeie împlinită pe plan profesional. Cristina Bâtlan a reușit să dezvolte în câțiva ani o afacere cu materiale textile și este fondatoarea brand-ului Musette, cel mai important brand românesc de încălțăminte.

Deși în prezent se bucură de succes și are colaborări cu afaceriști celebri de peste hotare, Cristina Bâtlan a dezvăluit că a avut parte de multe momente grele și a fost chiar la un pas de faliment. Cu toate acestea, jurata de la „Imperiul Leilor” a reușit de-a lungul timpului să contruiască un adevărat imperiu.

„La începutul carierei greșeam tot timpul și sufeream foarte tare, însă pe măsură ce capeți experiență greșești poate la fel de mult, greșelile devin mult mai dureroase, însă reușești să înțelegi că din greșeală înveți. Fiecare greșeală e un pas înainte, adică experiența este mai importantă decât rezultatul, pentru că din experiență ai o grămadă de lucruri cu care te alegi, de la echipă, înveți să faci lucruri noi. Înveți cum funcționează o piață, întâlnești parteneri noi de afaceri, adică ai foarte multe lucruri de care trebuie să ți cont atunci când întreprinzi ceva.”, a mărturisit femeia de afaceri.

În prezent, Cristina Bâtlan se dedică afacerilor sale și fiului ei, Adrian, de care este tare mândră. Afacerista a trecut printr-un divorț dureros în urmă cu câțiva ani. Aceasta a aflat că soțul îi era infidel, iar vestea că cei doi se despart i-a surprins pe mulți. O altă vedetă care a rămas marcată de eșecul în dragoste este Neti Sandu. Prezentatoarea de horoscop a fost părăsită de partenerul ei și nu a dorit să își mai refacă viața.

Ce spune vedeta despre mariajul eșuat

Cristina Bâtlan a avut parte de multe suferințe în viața privată. Celebra femeie de afaceri a divorțat de soțul ei după ce a aflat că acesta avea o relație cu o altă femeie. În prezent, vedeta are o relație bună cu tatăl fiului ei. Fostul partener al vedetei s-a recăsătorit, dar păstrează legătura cu Cristina Bâtlan de dragul copilului lor. Recent, jurata de la „Imperiul Leilor” a vorbit despre suferințele din plan amoros, dar și despre noul ei iubit.

„Am avut o căsnicie foarte lungă, am un parteneriat foarte bun cu Roberto, însă ne-am despărțit de 6 ani. Am divorțat acum patru ani. (…) Ideea e că, într-adevăr, Roberto și-a găsit o parteneră. Divorțul ni l-a semnat o fostă colegă de facultate, căreia nu îi venea să creadă. A durat vreo doi ani până ne-am hotărât să divorțăm. Roberto stătea cu soția lui actuală, s-a și căsătorit între timp, am fost și la nuntă. (…)

Stau foarte bine, iubesc și sunt iubită și asta e minunat pentru că femeile au nevoie de suport, dar de suport emoțional foarte mult. Sunt o femeie puternică.”, a declarat vedeta.

Cristina Bâtlan se bucură de succes în afaceri, iar pe plan personal se declară o femeie împlinită alături de noul ei iubit. Vedeta și-a refăcut viața după divorțul dureros prin care a trecut, iar în prezent radiază de fericire. Aceasta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și este apreciată de publicul autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *