Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cristina Bâtlan a fost înșelată, după un mariaj de 26 de ani. Ea este femeia care i-a fost amantă lui Roberto Bâtlan

Cristina Bâtlan a fost înșelată, după un mariaj de 26 de ani. Ea este femeia care i-a fost amantă lui Roberto Bâtlan

13 apr. 2022, 18:32,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cristina Bâtlan a trecut, în urmă cu câțiva ani, printr-o adevărată dramă atunci când descoperea că soțul și partenerul ei de afaceri o înșela, de ani buni deja, cu o altă femeie.

Soțul „leoaicei” a dus, ani la rândul, o viață dublă. El avea o amantă de ani buni deja, iar relația clandestină, ascunsă cu grijă, a fost cea care a făcut-o pe afaceristă să divorțeze după ce a aflat că este înșelată.

Cristina Bâtlan a fost înșelată, după un mariaj de 26 de ani

Cristina Bâtlan a divorțat de Roberto, fostul ei soț, din cauza infidelității. Afacerista a povestit că a aflat după cinci ani, iar după ce a aflat de infidelitate, Cristina a plecat în India.

„Eu nici nu am aflat. Eram ultima persoană care s-ar fi gândit vreodată că Roberto mă minte sau mă înșală. Am aflat după cinci ani sau patru ani. Nu o cunoșteam, n-am cunoscut-o. Ori de câte ori spunea o minciună, venea cu o minciună d-asta imbatabilă. Eu nu puteam să concep că mă minte. Eu îl credeam. Când cineva mi-a deschis ochii, că uite ce se întâmplă. Atunci am zis că nu se poate, eu nu pot să am o viață dublă. Am țipat, nu am vorbit. Asta nu e o chestie pe care o vorbești. Până la urmă, asta era realitatea. Tot ceea ce proiectasem eu, atunci mi-am dat seama că sunt praf. După povestea asta m-am dus în India, ca să înțeleg cine sunt” , a mărturisit femeia de afaceri.

Iar femeia cu de care vorbește Cristina Bâtlan, a descoperit FANATIK, este Gyeresi Eszter care duce acum o viață de vis alături de Roberto Bâtlan, fostul soț al investitoarei de la Imperiul Leilor.

Fostă amantă, transformată în nevastă! Roberto Bâtlan s-a căsătorit cu ”cealaltă femeie”

După divorțul de Cristina Bâtlan, Roberto nu a stat mult pe gânduri și și-a asumat relația cu Gyeresi Eszter, iar primul pas spre oficializarea relației a venit în 2019, pe 25 ianuarie, atunci când Gyeresi Eszter a anunțat că s-a logodit cu Roberto Bâtlan.

Cristina Bâtlan are acum o relație foarte bună cu fostul ei soț, în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat. Afacerista a povestit că se înțelege atât de bine cu bărbatul, încât a acceptat invitația de a merge la nunta lui, atunci când s-a recăsătorit.

„Nu există iubire mai mare decât să îl lași pe omul de lângă tine liber. În acel moment n-am înțeles, am simțit că e cea mai mare trădare. Ideea e că, într-adevăr, Roberto și-a găsit o parteneră. Divorțul ni l-a semnat o fostă colegă de facultate, căreia nu îi venea să creadă. A durat vreo doi ani până ne-am hotărât să divorțăm. Roberto stătea cu soția lui actuală, s-a și căsătorit între timp, am fost și la nuntă”, a mai spus Cristina Bâtlan, în podcastul amintit.

Cu ce se ocupa amanta lui Robert Bâtlan?

Roberto Bâtlan a devenit milionar alături de Cristina Bâtlan, dar Gyeresi Eszter nu se bazează însă doar pe veniturile soțului ei. aceasta deține o afacere în domeniul înfrumusețării, mai exact un salon de coafură, însă nu este la fel de prosperă precum Musette.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *