Prima pagină » Cancan » Cristina Bâtlan a dezvăluit ce salariu au investitorii de la „Imperiul Leilor”. „Am filmat două luni!”

Cristina Bâtlan a dezvăluit ce salariu au investitorii de la „Imperiul Leilor”. „Am filmat două luni!”

18 apr. 2022, 15:19,
BZI.ro, în Cancan

Afacerista Cristina Bâtlan a povestit ce salariu au cei cinci investitori de la emisiunea „Imperiul Leilor”, difuzată de Pro TV. Totodată, deținătoarea brandului Musette a spus și ce sumă a investit, personal, până acum în afaceri prezentate în emisiune. Cristina Bâtlan a intrat în lumea afacerilor de la 19 ani, iar în prezent are un business de 16 milioane de euro și o echipă de peste 500 de persoane.

Cristina Bâtlan, care este una dintre cele mai bogate femei din România, deține o afacere ce a depășit granițele țării. Aceasta este deținătoarea unui brand foarte cunoscut, Musette, însă în plan personal nu a avut prea mult noroc. În trecut, Cristina a trecut printr-un divorț neplăcut și a născut prematur. Milionara a intrat în afaceri la vârsta de 19 ani, când a renunțat la Facultatea de Drept și si-a deschis propria afacere.

Cristina Bâtlan, despre ce salariu are la „Imperiul Leilor”

Cristina Bâtlan a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruță de pe Youtube. Acolo ea a dezvăluit ce salariu are ea, dar și colegii ei ca investitori în emisiunea „Imperiul leilor”, de la Pro TV. Acest show de televiziune le oferă antreprenorilor o șanșă unică în viață: să-și vadă afacerea finanțată de unul dintre cei mai mari oameni de business din România. În cele două sezoane difuzate deja, viața a zeci de antreprenori a fost schimbată, iar milioane români au fost inspirați să descopere lumea fascinantă a business-ului.

Cinci investitori de top fac parte din sezonul cu numărul 3. Este vorba despre: Dan Șucu, dr. Wargha Enayati, Cristina Bâtlan, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu. Acum, Cristina Bâtlan a dezvăluit și faptul că ea și colegii săi nu primesc niciun fel de salariu sau onorariu pentru emisiunea de la Pro TV. La „Imperiul Leilor” ei doar investesc.

Cătălin Măruță: Voi luați salariu acolo la „Imperiul Leilor”?
Cristina Bâtlan: Doamne ferește! Dăm toți banii și toată munca. Am filmat două luni!
Cătălin Măruță: Deci voi nu primiți bani? Nu aveți salariu?
Cristina Bâtlan: Nu! Cum să… Cine să ne plătească?
Cătălin Măruță: Adică te duci la serviciu la PRO TV și nu vă dau bani?
Cristina Bâtlan: Nu! E mai rău. Suntem negri pe plantație, așa spune Enayati. «Suntem sclavi aici, toată lumea ne abuzează. Suntem sclavi! Stăm de dimineața până seara».
Cătălin Măruță: Deci voi stați de dimineața până seara, faceți audiență la PRO TV și nici nu vă plătesc?!
Cristina Bâtlan: Nu… Și dăm și bani din buzunar, pentru că noi investim propriii noștri bani, adică nu ne dă nimeni niciun ban.
Cătălin Măruță: Cât ai investit până acum la „Imperiul Leilor”?
Cristina Bâtlan: Păi… Așa dacă toate afacerile vor fi bune… două milioane și ceva de euro.

Cum a făcut carieră Cristina Bâtlan

Cristina Bâtlan a fondat în urmă cu mai bine de două decenii compania Musette – cel mai important brand românesc de încălțăminte. Și dacă în plan personal nu prea a avut noroc, ea trecând printr-un divorț, în afaceri a dat lovitura. Puternică și determinată, Cristina Bâtlan a intrat în lumea afacerilor la 19 ani, iar în prezent conduce două fabrici, zeci de magazine în țară și străinătate și o echipă de peste 500 de persoane. Pantofii și gențile Musette se găsesc acum în toate colțurile lumii, din Statele Unite ale Americii, Liban, Mongolia, până-n Franța, Austria, Ungaria sau Israel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *