Prima pagină » Cancan » Cristina Almășan s-a fotografiat goala în cada! Vloggerița a născut o fetiță

Cristina Almășan s-a fotografiat goala în cada! Vloggerița a născut o fetiță

26 aug. 2022, 11:00,
BZI.ro, în Cancan

Cristina Almășan este una dintre cele mai în vogă vloggerițe și nu se sfiește să pozeze goală. Aceasta s-a remarcat și prin ipostazele provocatoare în care a apărut de-a lungul timpului. Tânăra a fost fotografiată dezbrăcată în cadă, iar imaginea a strâns mii de aprecieri. 

De curând, vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă de 3,6 kilograme. Actrița este mai fericită ca oricând deși a trecut prin clipe dificile în timpul nașterii. 

Cristina Almășan s-a fotografiat goala în cada!

Cristina Almășan este una dintre cele mai apreciate vloggerițe din România. Aceasta este din București și este în vârstă de 30 ani. Vedeta și-a deschis contul de YouTube în 2017, iar de atunci a strâns 573K de abonați ce o susțin. De asemenea, și pe contul de Instagram se bucură de o comunitate de 592 K de urmăritori. Printre cele mai populare clipuri ale sale se numără „Cum fac fetele baie?” și „Ce nu știu băieții despre fete” ce au strâns 3,5 milioane de vizualizări, respectiv 2,8 milioane de vizualizări. În ultima perioadă, tânăra nu s-a mai axat pe clipurile de pe YouTube, cel mai recent filmuleț al său fiind de acum un an. 

Influencerița face ravagii pe pagina sa de Instagram unde pozează în cele mai provocatoare ipostaze. De curând, Cristina Almășan a postat o imagine pe contul său în care apare goală în cada plină cu spumă. La descrierea fotografiei, vloggerița a scris că dorește să nască în apă înconjurată de flori, gogoși și purtând o pereche de ochelari de soare. Într-o postare, vedeta a precizat că preferă această metodă de a aduce copilul pe lume deoarece ar avea dureri mai puține.

„Dureri mai puține, apa relaxează musculatura și articulațiile, travaliu mai scurt, iar pentru bebel trecerea de la interior la exterior e mai ok, pentru că dintr-un mediu acvatic (lichidul amniotic în care stă 9 luni) iese tot într-un mediu acvatic ( bazinul cu apă caldă de la clinică)”, a scris pe Instagram Cristina Almășan. 

O altă vedetă ce a fost surprinsă în ipostaze provocatoare este și interpreta de muzică populară Andrada Cerna.Cântăreața este din Hunedoara și are mai grijă de aspectul său fizic.

Vloggerița a născut o fetiță pe cale naturală

Influencerința a născut în urmă cu 5 zile o fetiță sănătoasă, pe cale naturală. Aceasta a stat 6 ore în travaliu, însă a precizat că a avut noroc de personalul spitalului și de iubitul său care i-a fost alături. Cu toate că trebuia să nască pe 30 august, copilul a venit pe lume mai devreme. Cristina Almășan a spus că nu i-a fost deloc ușor în acele momente. Cu toate că se aștepta ca durerile să nu fie atât de mari pentru că a născut în apă, aceasta a avut parte de clipe dificile. 

„Acestea sunt pozele de sâmbătă noaptea când m-am internat în spital și când încă credeam ca e super ușor sa aduci un copil pe lume. Dar, pe 21 august la 19:00 FIX FIX am născut natural, in apa, o fetița drăgălașă tare, de 3,6 kg și 53 cm și nu mi-a fost ușor deloc. Nici acum nu mi-e. 6 ore intense de travaliu, dar alături de o echipa minunată de oameni care mi-au oferit tot suportul și tot ajutorul în cel mai drăguț mod posibil și mai ales alături de iubitul meu care a asistat la tot momentul, și a “suferit” odată cu mine, m-a pupat și m-a consolat exact când aveam cea mai mare nevoie. Bebelina e bine și asta e cel mai important! Mor de dragul ei și o iubesc de nu mai pot”, a scris vloggerița pe pagina sa de Instagram.

Înainte de a naște, Cristina Almășan a postat o imagine cu ea goală în cadă. Aceasta a precizat că în acel mod dorește să aducă copilul pe lume și chiar așa a și făcut. Vedeta a născut pe cale naturală în apă. Printre celebritățile din România ce au pozat nud se numără și Ioana Filimon. Modelul a renunțat la haine după ce a câștigat Miss România 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *