Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cristina Almașan pozează nud pe rețelele de socializare? În ce ipostaze se expune celebra vloggeriță

Cristina Almașan pozează nud pe rețelele de socializare? În ce ipostaze se expune celebra vloggeriță

28 ian. 2022, 14:17,
în Cancan ultimă oră

Una dintre cele mai apreciate influencerițe, Cristina Alamșan se expune nud pe pagina sa de Instagram. În ultima perioada, frumoasa vloggeriță postează poze extrem de incendiare. Una dintre cele mai vesele apariții de pe rețelele de socializare nu ezită să-și expună formele pe internet.

Tânăra a reușit să se remarce pe Instagram, atât datorită felului ei de a fi, dar și prin pozele ei senzuale. Pe rețelele de socializare, Cristina a reușit să adune o comunitate de peste 600.000 de urmăritori. Chiar dacă vloggerița are un număr extrem de mare de prieteni virtuali, tânăra are parte și de un val imens de hate.

cristina almasan nud in cada

În ultima perioada, frumoasa vloggeriță postează poze extrem de incendiare

Cristina Almașan apare nud pe Instagram pentru a aduna mai mulți urmăritori? Ce face vlooggerița pe internet

Cu siguranță, Cristina nu pozează în posturi provocatoare pentru a-și mări comunitatea. Pasionată de actorie, și acum mai mult de vlogging, tânară este activă pe diverse rețele de socializare. Zilnic, vloggerița potează video-uri amuzante pentru a-și anima publicul. Fanii acesteia sunt extrem de încântați și de pozele incendiare ale Cristinei. Fotografiile în care tânăra apare în ținute sexy sunt foarte apreciate de urmăritorii săi. La fel de apreciate sunt și fotografiile sexy postate de Doina Teodoru, care astăzi se află pe buzele tuturor datorită relației pe care o are cu Cătălin Scărlătescu.

Vloggerița este extrem de îndrăgită de public. Însă, cu siguranță, cum nu există păduri fără uscăciuni, așa nici pe Instagram, comunități fără hateri. În parcursul său pe online, vloggerița s-a ciocnit cu un val de ură și păreri extrem de negative față aspectul său. Pe cât de mulți îi lăudau pozele semi-nud și în costume de baie, pe atât de mulți erau și cei care o desființau. La fel de criticată este și Vica Blochina, blondina care pozează extrem de sexy pe pagina sa de Instagram.

cristina almasan in lenjerie intima

Cristina a avut o copilărie extrem de grea

Odată cu timpul, Cristina a reușit să facă față negativismului de pe rețelele de socializare. De asemenea, tânăra a menționat că astăzi, online-ul este plin de oameni falși.

„E plin internetul de oameni falși, care doar vor să pară buni, happy și încrezători în fața camerei, dar nu ai cum să schimbi asta. Tu, ca om din exterior, poți alege pur și simplu să nu urmărești acea persoană. Atât! Nu încurajez hate-ul sub nicio formă”, a spus Cristina Almășan.

O altă vedetă care s-a ciocnit cu un val de hate este Antonia. Frumoasa artistă a trecut cu greu peste toate criticile din online. Alături de Alex Velea, cântăreața a reușit să iasă din depresie.

cristina calmasan in halat de baie cu cafea in mana

Vloggerița este extrem de îndrăgită de public

Prin ce momente dificile a trecut Cristina în copilărie: Traumele care o urmăresc până în prezent

Cristina a avut o copilărie extrem de grea. Voggerița s-a maturizat mult prea devreme. Părinții acesteia au plecat de lângă ea când Cristina avea doar 10 ani. Vloggerița a crescut în grija bunicii după ce părinții dar și fratele ei au plecat în SUA.

Acest eveniment extrem de greu i-a servit drept lecție de viață vloggeriței. Până astăzi, Cristina are unele frustrări, iar gândurile negative și unele întrebări o urmăresc. Printr-o traumă a trecut și Bianca Comanici, care a fost impusă de iubitul său să faca videochat.

„Am trăit o dramă care s-a rezultat a fi, de fapt, o mare lecție de viață din care am învățat enorm. Drama aia m-a făcut să fiu omul care sunt astăzi! Probabil dacă m-aș întoarce în timp, m-aș sfătui doar sa am mai multă răbdare, sa-mi păstrez calmul și să-i prețuiesc mai mult pe cei care au avut grijă de mine în perioada respectivă,” a mărturisit influencerița.

Chiar dacă frumoasa vloggeriță apare extrem de veselă pe rețelele de socializare, de fapt în spatele acestuia se ascunde o dramă extrem de grea. Tânăra regretă că nu a reușit să-și gestioneze mai bine nervii și reacțiile impulsive manifestate în copilărie. De asemenea, vloggerița regretă că furia și frustrările de care aceasta suferea au fost revărsate peste bunica acesteia.

cristina almasan in costum de baie la piscina

Cu siguranță, Cristina nu pozează în posturi provocatoare pentru a-și mări comunitatea

Astăzi, Cristina Almașan pozează nud și în ipostaze provocatoare în vacanțele luxoase în care merge. Recent, vloggerița a menționat că se va reapuca din nou de canalul său de YouTube. Acum activitatea ei este focusată mai mult pe platforma Instagram și TikTok, unde aceasta se bucură de multe colaborări și proiecte de amploare.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024