Prima pagină » Sport » Cristiano Ronaldo și Karim Benzema au oferit o lecție de fair-play la finalul meciului Portugalia-Franța – FOTO

Cristiano Ronaldo și Karim Benzema au oferit o lecție de fair-play la finalul meciului Portugalia-Franța – FOTO

24 iun. 2021, 18:00,
Alexandru Ifrim în Sport

Lecţie de fair-play oferită de către Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema, după meciul dintre Portugalia şi Franţa. După fluierul final al arbitrului cei doi granzi ai fotbalului au făcut schimb de tricouri pe teren, aceştia fiind colegi o lungă perioadă de timp la Real Madrid. Pe tunelul care ducea la vestiar Cristiano a fost fotografiat alături de nouă senzaţie a fotbalului francez Mbappe. Imaginea a fost postat pe contul oficial de Twitter al EURO 2020, unde a strâns aproape 60.000 de aprecieri și peste 7.000 de distribuiri.

Cristiano Ronaldo și Karim Benzema au scris istorie pentru Real Madrid, iar seara trecută au fost rivali la Budapesta, în Portugalia – Franța. Cei doi au făcut schimb de tricouri și au schimbat câteva vorbe pe gazon. Ambii au reuşit să marcheze o dublă în meciul care s-a terminat 2-2.

Cu cele două reuşite pe care Cristiano le-a dat în meciul cu Franţa, acesta a ajuns la 109 goluri marcate în tricoul Portugaliei şi este la un singur gol de un record absolut. Concret, Cristiano Ronaldo l-a egalat pe iranianul Ali Daei pe primul loc al clasamentului fotbaliștilor cu cele mai multe goluri marcate la echipa națională.

Cine deținea recordul de goluri marcate

Fostul atacant iranian a înscris de 109 ori în 149 de partide jucate pentru echipa națională, în perioada 1993 – 2006, iar jucătorul portughez a reuşit să marcheze 109 goluir în 177 de meciuri. Cristiano Ronaldo, a debutat la prima reprezentativă a Portugaliei în anul 2003, la doar 18 ani şi 6 luni.

Cristiano Ronaldo este deja cel mai bun marcator din istoria Campionatului European, cu 14 goluri, și, odată cu prima reușită din partidă cu Franța, a devenit primul fotbalist de pe ”bătrânul continent” care ajunge la 20 de reușite în cadrul turneelor finale de EURO și Campionatul Mondial. Până la golul portughezului, supremația la acest capitol îi aparținea lui Miroslav Klose, fostul atacant german, cu 19 reușite.

Tabloul următoarelor meciuri care vor avea loc la EURO 2020

Țara Galilor – Danemarca, 26 iunie, ora 19:00, Amsterdam
Italia – Austria, 26 iunie, ora 22:00, Londra
Olanda – Cehia, 27 iunie, ora 19:00, Budapesta
Belgia – Portugalia, 27 iunie, ora 22:00, Sevilla
Croația – Spania, 28 iunie, ora 19:00, Copenhaga
Franța – Elveția, 28 iunie, ora 22:00, București
Anglia – Germania, 29 iunie, ora 19:00, Londra
Suedia – Ucraina, 29 iunie, ora 22:00, Glasgow

Fanii români prezenți la turneul final

România va găzdui 4 meciuri din turneul final, 3 în faza grupelor și unul în optimi. Veşti pentru suporterii români care vor să se uite la meciurile de la EURO 2020. Aceştia au posibilitatea de a se vaccina împotriva Covid-19 chiar la stadion.

„Fanii români care asistă la partidele de la UEFA EURO 2020 au posibilitatea de a se vaccina împotriva COVID-19 chiar la stadion. În zilele de meci, la Arena Naţională este deschis, între orele 10:00 şi 18:00, un punct de vaccinare amenajat cu sprijinul DSP Bucureşti, al Ministerului Sănătăţii, Ministerului Tineretului şi Sportului, Ministerului Apărării Naţionale şi a Primăriilor Capitalei şi Sectorului 2. La acest centru este disponibilă vaccinarea cu dozele unice Johnson & Johnson”, se precizează pe site-ul citat. La partidele UEFA EURO 2020 de la Bucureşti au acces doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19, cele care s-au imunizat trecând prin boală în ultimele 90 de zile sau persoanele care prezintă un test negativ RT-PCR în ultimele 72 de ore înaintea jocului său rapid antigen în ultimele 24 de ore dinaintea meciului. Accesul pe Arena Naţională se face doar cu bilet şi brăţara corespunzătoare jocului care poate fi obţinută de la centrele medicale acreditate”, citează Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *