Prima pagină » Sport » Cristiano Ronaldo, comparat cu Michael Jordan! „N-am mai văzut așa ceva!”
Cristiano Ronaldo, comparat cu Michael Jordan!

Cristiano Ronaldo, comparat cu Michael Jordan! „N-am mai văzut așa ceva!”

08 iun. 2020, 04:00,
în Sport

Cristiano Ronaldo (35 de ani) este, fără îndoială, unul dintre cei mai mari sportivi din toate timpurile. Nu întâmplător acesta a fost comparat cu Michael Jordan.
Dorința neobosită a starului portughez de a fi cel mai bun, însoțită de natura sa etică și ambițioasă, l-au făcut ca și acum, la o vârstă la care alți jucători se lasă, să caute noi borne de performanță ale carierei sale, oricum prodigioasă.

Cine l-a comparat pe Cristiano Ronaldo cu Michael Jordan

Pentru mulți, Cristiano Ronaldo continuă să fie o surpriză. Nu și pentru Rodrigo Tello, fost coleg de echipă de-ai lui Ronaldo, de la Sporting Lisabona, din sezonul 2002-2003, cel care se mândrește că a fost martorul apariției unui superstar.

„Am avut ocazia să fiu în compania unui jucător extrem de puternic, nu doar fizic. Mentalitatea lui Cristiano era diferită de cea a celorlalți copii de 17 ani”, a spus Tello.

În plus, Tello îl compară pe Ronaldo cu Michael Jordan. Legendarul baschetbalist este din nou în actualitate după ce a apărut filmul despre viața sa, intitulat „The Last Dance”.

„Ronaldo era cel mai bun peste tot!”

„Cristiano îmi amintește de Michael (n.r. – Michael Jordan), competitiv în toate. Obișnuia să facă antrenamente personalizate chiar și în ziua jocului.
Am jucat fotbal de masă, el era cel mai bun, jucam în bazin, el era cel mai bun, mergeam la sala de forță, el ridica cele mai multe greutăți”, a mai spus Tello.

Între timp, Ronaldo a devenit primul miliardar al fotbalului, conform celor mai recente materiale publicate de celebra revistă „Forbes”. În schimb, dintre sportivi, „CR7” li se alătură lui Tiger Woods și lui Floyd Mayweather Jr., care au înregistrat și ei câștiguri de peste un miliard de dolari în timpul carierei. Jucătorul de golf a reușit performanța în 2007, în timp ce boxerul american a făcut-o doi ani mai târziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *