Prima pagină » Sport » Cristiano Ronaldo, anchetat de poliție după ce a mers la ziua iubitei sale și a încălcat regulile sanitare! Cum s-a dat de gol fotbalistul

Cristiano Ronaldo, anchetat de poliție după ce a mers la ziua iubitei sale și a încălcat regulile sanitare! Cum s-a dat de gol fotbalistul

29 ian. 2021, 12:31,
Cristian Zavastin, în Sport

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, jucătorul echipei Juventus Torino, este anchetat de poliţia italiană după ce a mers la ziua iubitei sale. Cristiano Ronaldo este acuzat că a încălcat regulile sanitare, scrie presa internaţională.

Vedeta formației torineze nu a fost inclus în lotul pentru meciul de miercuri, cu SPAL Ferrara, din Cupa Italiei. Acesta a mers la Courmayeur, în regiunea Valle d’Aosta, ca să fie alături de prietena sa, Georgina Rodriguez, care-şi sărbătorea ziua de naştere. Această ieșire a lui Cristiano ronaldo ar putea să-l coste scump deoarece o asemenea ieșire nu este autorizată în Italia, unde cetăţenii nu pot părăsi o „zonă portocalie“ în perioada pandemiei de Covid-19.

Cristiano Ronaldo, anchetat de poliție după ce a petrecut de ziua iubitei

Potrivit ziarului La Stampa, Ronaldo şi Georgina Rodriguez au petrecut noaptea într-un hotel, care oficial este închis.

Critiano Ronaldo a fost dat de gol de publicarea pe reţelele de socializare a unui video cu prietena sa, un video şters repede, dar care a intrat în atenţia autorităţilor.

Conform regulilor sanitare în vigoare în Italia, atacantul nu avea dreptul să meargă în Valle d’Aosta, o regiune aflată în „zonă portocalie” la fel ca Piemontul. Există câteva excepţii la această regulă, precum călătoriile la o doua locuinţă sau din motive de serviciu.

Cotidianul La Repubblica notează că poliţia se ocupă de acest caz, iar Ronaldo şi prietena sa ar putea fi amendaţi.

Potrivit La Stampa, portughezul care va împlini 36 de ani pe 5 februarie, va fi amendat în zilele următoare.

„Polițiștii efectuează o investigație cu privire la călătoria lui Cristiano Ronaldo și a partenerei sale, Georgina Rodriguez. Aceștia au călătorit fără a avea permisiunea, în Valle d’Aosta, zonă considerată portocalie, încălcând astfel protocolul anti-COVID”, scriu italienii, care anunță și că cei doi au fost cazați într-un hotel declarat închis.

Nu e prima „ispravă“ de acest gen a lui Cristiano

Cristiano Ronaldo a mai făcut obiectul unei polemici în luna octombrie, când a plecat în Portugalia deşi Juventus torino era în izolare după descoperirea a două cazuri pozitive. Ronaldo a fost apoi el însuşi testat pozitiv şi s-a întors în Italia pentru a petrece câteva săptămâni în izolare la domiciliu.

În acea perioadă, fotbalistul a stârnit o polemică în Italia, după ce a scris pe Instagram că testele PCR pentru depistarea coronavirusului „sunt de rahat”, înainte de a şterge postarea.

Pentru călătoria făcută în timp ce era bolnav de COVID-19, starul lui Juventus a fost amendat cu 400 de euro.

Decide de unul singur când joacă și când nu pentru Juventus!

Starul portughez cam face ce vrea la gruparea din Torino și se bazează, evident, pe statutul pe care îl are acolo.
Mai mult, Andrea Pirlo (41 de ani) este acuzat că nu ar lucra tactic cu jucătorii săi și că lasă acest aspect în seama unuia dintre secunzii săi.

Cristiano a lipsit de la mai multe meciuri ale echipei sale, unele foarte importante, iar jurnaliștii de la Corriere della Sera au specificat faptul că Ronaldo este cel care decide în ce meciuri joacă și în care nu o face pentru campioana Italiei. Torinezii au câștigat doar unul dintre cele 4 jocuri pe care le-au disputat fără Cristiano în acest sezon.

Mai mult, italienii susțin că nici în vestiar atmosfera nu este una dintre cele mai bune. Fotbaliștii se plâng despre lipsa de comunicare a lui Pirlo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *