Prima pagină » Cancan » Cristian Terran, numerolog, despre relația dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Cristian Terran, numerolog, despre relația dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

09 oct. 2024, 09:50,
Cezar Bulgaru în Cancan

Cristian Terran, numerolog și autor de cărți pe teme de ezoterism, a vorbit despre relația dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Analizând cuplul prin prisma numerologiei, Terran a dezvăluit ce indică cifrele despre compatibilitatea și viitorul căsniciei lor.

Nunta Monicăi Bîrlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță a ocupat în ultimele zile primele pagini ale publicațiilor, după ce cei doi s-au căsătorit pe 5 octombrie într-o ceremonie deosebită. Actrița a declarat că evenimentul a fost exact așa cum și-au dorit ea și partenerul său. Deși acum se bucură de începutul unei vieți de familie, numerologii avertizează că, pe parcurs, vor apărea și provocări. Un specialist de renume în numerologie a explicat care ar putea fi dificultățile cu care se vor confrunta tinerii căsătoriți.

Cristian Terran, despre relația dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Cristian Terran a subliniat că pentru o analiză completă este necesar un spațiu mai extins, însă a reușit să ofere câteva informații esențiale, concentrându-se pe aspectele energetice ale cuplului. Numerologul a identificat misiunea socială a fiecăruia dintre parteneri, precum și elementele karmice din trecutul lor.

Pe baza acestor observații, specialistul a putut discuta despre energia și forța relației dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. De asemenea, Terran a detaliat sfaturile pe care cei doi ar trebui să le ia în considerare în eventualitatea unui divorț.

„Valeriu Gheorghiță are o sarcină socială personală 6. Acești oameni trebuie să devină exemple pentru cei din jur când vine vorba despre standardul în relațiile cu familia, dar în special cu partenerul. Ideal ar fi să rezolve amiabil situația unui eventual divorț, nu au voie să înșele sub nicio formă și să sprijine acțiunile și interesele familiei, soției, punându-le înaintea intereselor proprii.

Monica – sarcina socială personală 5. Acești oameni pot alege orice domeniu de activitate dar este nevoie să devină maeștri în ceea ce au ales, indiferent că vorbim despre aplicare la scară mare sau mică a domeniului de activitate. Stilul de viață etic, moral trebuie indus și celor din jur. Relația cu tatăl și cu bărbații din neam trebuie să fie impecabilă.

Sarcina socială generală a cuplului 11. Scopul principal al acestui parteneriat este ca cei doi să învețe să își gestioneze puterea, emoțiile, sentimentele și să le îndrepte către o direcție pozitivă în societate! Acești oameni au capacitatea de a-și apăra valorile, credințele, familia dar este nevoie să învețe să folosească forța pentru a se apăra, nu pentru a ataca!”, a declarat numerologul Cristian Terran pentru Click.

Ce îi așteaptă pe Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Cristian Terran a discutat despre posibilele conflicte în relația dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Numerologul a afirmat că vor apărea tensiuni variate între cei doi, generând dispute ce pot să decurgă din subiecte insignifiante sau din tendința de a ignora opiniile celuilalt.

De asemenea, expertul în numerologie a precizat că Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se vor confrunta cu o criză în căsnicie la fiecare patru ani și jumătate. Cu toate acestea, Cristian Terran a subliniat că, dacă vor reuși să depășească aceste obstacole, vor putea construi o relație de cuplu fericită.

„Procentul energetic al cuplului este 61%. Când doi oameni care au o astfel de energie se întâlnesc, de cele mai multe ori nunta sau mutatul împreună se produce foarte repede, aproape spontan, mai ales dacă fiecare dintre ei și-au rezolvat problemele personale. De regulă, dar nu obligatoriu, aceste cupluri se întâlnesc la o vârstă mai matură. Acești oameni, împreună, au o energie foarte mare și pot schimba percepția celor din jur despre lume, despre viață. Au chiar datoria de a folosi energia mare pe care o au, în exterior. Dacă nu fac acest lucru, energia îi poate doborî pe ei!

Dacă și când există situații conflictuale în acest cupluri, chiar dacă sunt rare, sunt explozive. Este nevoie să se discute foarte bine nemulțumirile dintre parteneri pentru a nu se ajunge la conflicte. Asemenea cupluri au datoria de a-și folosi energia pentru cunoașterea partenerului dar și pentru educarea, dezvoltarea celor din jur. Sunt cei mai în măsură să dea sfaturi, despre orice domeniu, mai ales dacă au o vastă experiență de viață. Acest cuplu va avea de trecut de o criză casnică odată la 4 ani si jumătate. Dacă trec de acest probleme, la fiecare 4 ani, pot avea o căsnicie fericită.”, a mai spus specialistul în numerologie.

Recent, celebrul numerolog Cristian Terran a vorbit despre relația dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`