Prima pagină » Actualitate » Cristian Terheș, europarlamentar: „După ce au interzis din 2035 vânzarea de maşini pe combustie internă, acum spun că au făcut o greşeală”
Cristian Terheș, europarlamentar: „După ce au interzis din 2035 vânzarea de maşini pe combustie internă, acum spun că au făcut o greşeală”

Cristian Terheș, europarlamentar: „După ce au interzis din 2035 vânzarea de maşini pe combustie internă, acum spun că au făcut o greşeală”

19 iun. 2024, 09:30,
BZI.ro, în Actualitate

Europarlamentarul Cristian Terheș susține că Parlamentul European a interzis din 2035 vânzarea de maşini pe combustie internă, dar acum susține că a fost făcută o greşeală.

„Parlamentul European, cu ajutorul votului celor din grupurile PPE (PNL), S&D (PSD) și Renew (USR), a adoptat în legislatura trecută, ca parte din proiectul Green Deal, ca din 2035 să fie interzisă vânzarea de mașini pe combustie internă. Eu am votat atunci împotrivă și am spus că o asemenea interdicție e o aberație, care va distruge economia Europei și ne va face dependenți de China.
Presa de propagandă ne-a acuzat, pe cei care am votat împotrivă, că dorim să distrugem planeta.
Zilele acestea, însă, după alegerile europarlamentare, șeful grupului PPE Manfred Weber a ieșit public și a spus că trebuie să se renunțe la această interdicție.
Interdicția de a mai vinde mașini pe combustie internă din 2035 a fost o „greșeală”, a spus Weber, citat de Politico.
După ce au mințit și manipulat oamenii, iar pe cei pragmatici i-au făcut în fel și chip pentru că le-au spus că e o prostie să interzici vânzarea mașinilor cu combustie internă, remarcați ușurința cu care acești vânzători de iluzii marxiste vin și spun acum că a fost o „greșeală” aberația respectivă.
Am fost o mână de oameni, însă, care am avut curajul să ne opunem atunci acestei aberații.
Iată că până și liderul PPE confirmă că poziția conservatorilor a fost cea corectă și pragmatică”, a transmis Cristian Terheș, europarlamentar.

Comentarii
  • Dictatura UE

    Au recunoscut ca au facut o greseala cu masinile electrice dar vor recunoaste ca au facut o greseala cu vaccinul criminal si, mai important, vor inceta sa porunceasca in conditiile in care se dovedeste ca, iata, iau decizii gresite?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *