Prima pagină » Cancan » Cristian Țânțăreanu rupe tăcerea despre fina Anca Țurcașiu! Iată de ce nu a mers la botezul nepoatei artistei

Cristian Țânțăreanu rupe tăcerea despre fina Anca Țurcașiu! Iată de ce nu a mers la botezul nepoatei artistei

06 sept. 2024, 14:04,
în Cancan

Cristian Țânțăreanu rupe tăcerea despre fina Anca Țurcașiu și spune de ce nu a mers la botezul nepoatei artistei, micuța Zoe. Contrar unor zvonuri că nașul și fina sa nu ar fi în relații bune, altul a fost motivul pentru care milionarul nu a putut onora invitația. Mai mult, Cristian Țânțăreanu susține că a păstrat legătura atâtt cu Anca Țurcașiu, cât și cu fostul ei soț.

Este de notorietate legătura dintre Cristian Țânțăreanu și Anca Țurcașiu, pe care a cununat-o în urmă cu 25 de ani. Deși artista a divorțat între timp, aceasta a rămas în bune relații cu nașul ei. Și totuși, celebrul milionar a fost absent recent de la botezul nepoatei Ancăi Țurcașiu, însă a avut un motiv întemeiat, după cum singur a recunoscut.

Cristian Țânțăreanu rupe tăcerea despre fina Anca Țurcașiu

Celebrul milionar a dezvăluit recent adevăratul motiv pentru care nu a ajuns la botezul nepoatei Ancăi Țurcașiu. Anca Țurcașiu se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. De-a lungul timpului a pus bazele unei cariere de succes, acesta fiind și motivul pentru care a adunat de partea sa un număr impresionant de fani.

Pe plan personal, vedeta este mai fericită ca niciodată, întrucât în urmă cu puțin timp a devenit bunică. Botezul micuței a avut loc în urmă cu doar câteva zile, însă marele absent de la eveniment a fost chiar nașul Cristian Țânțăreanu.

În prezent, Anca Țurcașiu se bucură din plin de statutul de bunică. Nu de puține ori a mărturisit că micuța îi umple inime de bucurie în fiecare zi. Weekendul trecut, micuța Zoe a fost creștinată, un moment extrem de fericit și emoționant pentru ea și restul familiei. Cu toate acestea, la botez nu și-a făcut apariția și Cristian Țânțăreanu, nașul vedetei.

Ulterior, milionarul a mărturisit că a fost invitat la eveniment, însă nu a putut ajunge, întrucât la momentul respectiv se afla în concediu și a revenit acasă câteva zile mai târziu.

„Eram la mare. De aceea nu am ajuns. Ne-am întors acasă zilele acestea”, a mărturisit Cristian Țânțăreanu

Mai mult decât atât, în ciuda faptului că au trecut mulți ani de când Anca Țurcașiu și fostul ei soț, Cristian Georgescu, și-au spus adio, cei doi se pare că păstrează legătura cu nașul lor.

A rămas în bune relații cu finii

Cristian Țânțăreanu spune că au rămas în relații bune, ba chiar i-a invitat pe Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu la ziua sa de naștere. Chiar dacă vedeta nu a putut ajunge, fiind ocupată cu filmările unui show, fostul său partener de viață a bifat invitația.

„El a ajuns la ziua mea. Eu i-am invitat pe amândoi, n-am treabă cu ce s-a întâmplat între ei. Anca n-a putut ajunge, din ce-mi amintesc parcă era ocupată cu filmările de la show, chiar în perioada aceea”, a mai adăugat omul de afaceri.

Cât despre participarea Ancăi Țurcașiu în celebrul show din Asia, Cristian Țânțăreanu s-a ferit să recunoască că nu urmărește evoluția sa. Afaceristul spune că, de altfel, nu deschide niciodată televizorul pentru astfel de emisiuni.

„Eu deschid televizorul doar ca să mă uit la știri. Nu urmăresc astfel de show-uri.(…) Am aflat tot de la știri. Nu-mi trebuie mie așa ceva. Nu mă pasionează”, a mai spus milionarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`