Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cristian Țânțăreanu, revoltat după ce s-a infectat cu COVID-19: „I-aș băga în pușcărie!“

Cristian Țânțăreanu, revoltat după ce s-a infectat cu COVID-19: „I-aș băga în pușcărie!“

28 oct. 2021, 16:58,
în Cancan ultimă oră

Milionarul Cristian Țânțăreanu este revoltat față de cei care refuză vaccinarea. Acesta spune că din cauza conspiraționiștilor, România a ajuns la aceste recorduri negative de infectări. Milionarul s-a infectat cu COVID-19 chiar înainte să primească doza a treia booster.

Omul de afaceri era vaccinat cu schema completă și se pregătea să se imunizeze cu doza booster. Însă, din nefericire, s-a infectat cu coronavirus, fiind internat la Institutul Matei Balș din Capitală, unde a primit tratament împotriva COVID-19. După ce a primit îngrijire medicală la spital, Cristian Țânțăreanu, a urmat tratament la domiciliu.

Cristian Tantareanu in timp ce vorbeste si gesticuleaza expresiv in casa

Cristian Țânțăreanu este unul dintre cei mai excentrici milionari din România

Milionarul Cristian Țânțăreanu, revoltat după ce a ajuns la spital

După ce a fost spitalizat, Cristian Țânțăreanu, a transmis un mesaj destinat celor care dezinformează și refuză să se vaccineze. Acesta este foc și pară din cauza conspiraționiștilor care, spune el, „au ajuns să moară pe zi în România câți mor în toată Europa. Asta e crimă!”.

„Eu, în primul rând, pe ăștia care dezinformează i-aș băga în pușcărie. Există lege acum. A fost suficient să îi sperie de două ori și acum stau la cozi, tâmpiții! Au ajuns să stea duminica 5,6 ore la coadă, la vaccinare. Apar tot felul de medici idioți, tot felul de preoți tâmpiți… Eu i-aș da afară, să se ducă să facă altă meserie”, a spus Cristian Țânțăreanu.

Cristian Tantareanu asezat pe un fotoliu in timp ce vorbeste si gesticuleaza in casa

Principalele activități a milionarului Cristian Țânțăreanu sunt imobiliarele și construcțiile

Cui îi rămâne averea milionarului Cristian Țânțăreanu

Cristian Țânțăreanu este un cunoscut afacerist roman, despre care se știe că la 77 de ani are deja testamentul făcut.

Milionarul are trei băieți, un fiu natural și alți doi vitregi, și nu mai puțin de opt nepoți. Milionarul excentric de la Corbeanca și-a împărțit averea estimată în prezent la aproape 30 de milioane de euro atât copiilor, cât și nepoților, în mod egal. Țânțăreanu și-a făcut de urgență testamentul, în 2009, în momentul când a fost diagnosticat cu cancer la colon.

Crtistian Tantareanu cu un pahar in mana alaturi de fiul sau care toarna sampanie in pahar

Averea lui Cristian Țânțăreanu va fi moștenită de fii și nepoții săi

Timp de 11 luni, milionarul a trecut prin operații și tratamente făcute în Franța, dar și în România. După o continuă luptă împotriva cancerului, omul de afaceri a reușit să învingă boala.

Cristian Țânțăreanu a decis atunci să-și lase toată averea familiei sale. Acesta mărturisește că averea familiei se ridică la 30 de milioane de euro.

„Nu există un moștenitor. Eu am o frică de foamete. De aia le-am dat copiilor mei și nepoților, ca ei să nu știe ce e aia foamete. Le-am dat casele copiilor”, a zis atunci milionarul, Cristian Țânțăreanu.

Cristian Țânțăreanu are pensie de 2.500 de lei

Afaceristul Cristian Țânțăreanu a fost director la o întreprindere de construcții, până în anii 1990. Acum, omul de afaceri este pensionat și primește lunar de la stat o pensie de 2.500 lei. Acesta mărturisește că pensia sa este ridicată de către o nepoate de al lui.

Afaceristul excentric mărturistește că a sugerat angajaților săi să stea acasă, pentru a se proteja de coronavirus, însă, aceștea au zis că n-au ce să mănânce. Cristian Țânțăreanu spune că respectă normele de igienă, și-a făcut vaccin și a rărit vizitele la prieteni.

Cristian tantareanu langa un lac

Averea lui Cristian Țânțăreanu era estimată la 40-50 milioane dolari

Milionarul a menționat în mesajul transmis conspiraționiștilor că niciodată nu s-a îndoit de existența virusului. Acesta a transmis că are o mare problemă cu persoanele care dezinformează și care nu cred în existența virusului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024