Prima pagină » Cancan » Cristian Țânțăreanu nu este interesat de pensie și de recalculare. Cine încasează banii afaceristului

Cristian Țânțăreanu nu este interesat de pensie și de recalculare. Cine încasează banii afaceristului

03 sept. 2024, 15:22,
în Cancan

Afaceristul Cristian Țânțăreanu susține că nu este interesat de pensie și de recalculare, mai mult el nici nu încasează banii care i se cuvin. La momentul pensionării, milionarul a ales să treacă aceste drepturi bănești pe numele unei nepoate. În altă ordine de idei, Cristian Țânțăreanu este mulțiumit de viața pe care o duce și se ferește să mai facă excese, ca în tinerețe.

Cristian Țânțăreanu este unul dintre cei mai excentrici oameni de afaceri români. În anul 2007, averea acestuia era estimată la 40-50 milioane de dolari. Principalele activități sunt imobiliarele și construcțiile, dar are și o sală de evenimente – Paradisul Verde.

Cristian Țânțăreanu nu este interesat de pensie și de recalculare

Cristian Țânțăreanu s-a pensionat de ceva vreme însă a ales să nu încaseze niciodată drepturile bănești care i se cuvin. În schimb, afaceristul a ales să treacă acești bani pe numele unei nepoate, care beneficiază de pensia lui. Totodată, recent, Cristianm Țânțăreanu a precizat că nu este interesat deloc de creșterea anunțată de guvern.

„Habar n-am dacă a venit decizia de recalculare. Pensia mea e la o nepoată”, a spus acesta.

Cristian Țânțăreanu a declarat că nu a avut niciodată o pensie mare și tot timpul banii i-a încasat nepoata respectivă. În 2021, tânăra primea aproximativ 2000 de lei. Afaceristul a lucrat, în vremea comuniștilor, la o întreprindere importantă de construcții. Ulterior, și-a deschis propria afacere și nu a mai fost interesat de salariu și dări la stat.

De-a lungul vieții, Țânțăreanu a adunat o avere impresionantă. Conform publicațiilor de profil, aceasta s-ar ridica la 50 de milioane de dolari. La un moment dat, circulau chiar și zvonuri potrivit cărora afaceristul și-ar fi îngropat o parte din bani într-un loc știut numai de familie.

Milionarul român din Corbeanca a avut o viață tumultoasă și a devenit faimos pentru petrecerile pe care le organiza la proprietatea lui.

A învins cancerul de colon

În anul 2009 a fost diagnosticat cu cancer la colon, de care s-a vindecat în urma unei operații la Paris.

„Eu zic de 30 de ani că sunt pe moarte. Dar asta e o poantă… Am avut cancer, dar m-am vindecat de 15 ani. De atunci nu mai am nimic. Singura problemă este să nu mai fac excese, că la 80 de ani nu e recomandat să fac excese. Nu am voie să mănânc prea mult, fie să beau prea mult.

Dar o zi mă dreg și a doua zi o iau de la capăt. La trei zile, o noapte o dorm pe fotoliu. Sunt două-trei mii de oameni aici. Doar dacă treci printre ei și te oprești în dreptul lor și iei un cârnat s-a dus naibii cura de slăbire, s-a dus tot. În fiecare zi, când mă așez pe cântar, mă sperii și mă blestem. Asta ține până seara. Seara vine unu cu un pahar și s-a dus tot angajamentul”, a declarat Cristian Țânțăreanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *