Prima pagină » Cultural » Cristian Țânțăreanu a fost diagnosticat cu cancer la colon. Ce a declarat afaceristul

Cristian Țânțăreanu a fost diagnosticat cu cancer la colon. Ce a declarat afaceristul

23 oct. 2023, 13:25,
în Cultural

După ce i s-a pus diagnosticul de cancer la colon, Cristian Țânțăreanu, deși se confruntă cu diverse probleme de sănătate, știe cum să se bucure de viață. Cu toate acestea, a fost profund șocat când a aflat despre boala gravă de care suferă, dar a reușit să depășească această situație dificilă.

Afaceristul a admis că nu îi este teamă de moarte, ci îi este frică de posibilitatea de a suferi.

Cristian Țânțăreanu a fost diagnosticat cu cancer la colon

Până în prezent, lucrurile au mers bine și recunoaște că nu se abține de la nimic și se bucură de toate plăcerile vieții fără nicio limitare.

„Am voie orice, țuică, whisky, vin și bere, beau de rup! Mănânc orice, dar nu e pasăre ca porcul, după cum e vorba aceea. Știți cum este cu o operație? E ca la o măsea, dacă nu s-a infectat, s-a vindecat.

Mihai Leu, da, s-a operat în România, dar pe mine m-au sfătuit atunci să mă tratez în străinătate, poate că era un alt caz, mai grav, nu știu ce să spun. Mă bucur că și el este bine acum”, a declarat Cristian Țânțăreanu pentru Playtech.ro.

Omul de afaceri recunoaște că, din când în când, se mai uită și la filmele pentru adulți, care îl ajută să se relaxeze.

„Deschid televizorul și mă uit la știri. Și mă mai uit la filme pentru adulți, cu astea mă mai bucur și eu. Mi-a luat soția program TV, am abonament, de ziua mea. Filmele pentru adulți nu-mi fac rău la inimă, îmi fac bine la prostată”, a mărturisit Țânțăreanu acum câteva luni.

Cristian Țânțăreanu se gândește la momentul în care va părăsi această lume

Într-un interviu, Cristian Țânțăreanu a dezvăluit că reflectă asupra momentului în care va pleca din această lume. Omul de afaceri a menționat că și-a achiziționat de mult timp mașina în care dorește să fie condus pe ultimul său drum.

„Trei mașini sunt ale soției, a mea e mașina asta de 25 de ani, căci mai e un pic și e de colecție. Eu cu mașina asta mă îngrop, mă duce pe ultimul drum.

Mașina asta are o poveste caraghioasă, era cap de serie făcută în America, iar în primii 20-30 de mii de kilometri a căzut motorul, cutia de viteze, caseta de direcție și nu mai știu ce chestie. Mașina asta are aproape un an de când nu am mai urcat în ea. Eu merg cu ea la Snagov de câteva ori, ca să îi mai încarc bateria și am fost cu ea de trei ori la mare în 20 de ani”, a povestit afaceristul.

Deși a fost diagnosticat cu cancer la colon, Cristian Țânțăreanu spune că se simte bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`