Prima pagină » Local » Cristian Stanciu se crede stăpânul Iaşului! Îşi parchează maşina unde doreşte, fără a fi sancţionat – FOTO

Cristian Stanciu se crede stăpânul Iaşului! Îşi parchează maşina unde doreşte, fără a fi sancţionat – FOTO

28 iul. 2023, 15:16, 16 ,
în Local

Cristian Stanciu, patronul FEG, se crede stăpânul oraşului Iaşi. Liderul grupului de consilieri judeţeni PSD Iaşi îşi parchează oricând, oriunde maşina fără a fi sancţionat.

Controversatul afacerist şi-a lăsat maşina în Piaţa Unirii, unde au voie doar mijloacele de transport în comun. Se pare că autorităţile închid ochii atunci când îi văd Range Rover-ul lui Stanciu.

Codul Rutier 2023 interzice oprirea sau staționarea neregulamentară, semnalizate prin indicatoare. Cei care nu respecta această regulă ar trebui să scoată din buzunare până la 870 de lei, dar şi puncte de penalizare. Nu e şi cazul afaceristului din Iaşi.

Cristian Stanciu, cunoscut pentru golăniile sale

Ştim prea bine faptul că afaceristul Cristian Stanciu este cunoscut pentru golăniile sale. Reamintim că a încercat, în lună martie 2023, o nouă acţiune scandaloasă pentru Iași și România! Așa-zisul politician PSD ar fi vrut să ridice birouri și spații comerciale ilegale taman pe ruinele unui monument istoric din centrul orașului! Folosind fundația să căpușă – Fundația Ecologică Green (FEG), continuă să radă casa unde a locuit poetul George Lesnea, situată pe strada Cloșca, nr. 16A, din municipiul Iași.

Mai departe, culmea tupeului și a ilegalității, Stanciu a solicitat Comisiei Zonale a Monumentelor Istorice Iași (CZMI), întrunită pe 9 martie 2023, să confirme că aceasta nu este monument. Mai mult, fundația pe care o controlează a cerut modificarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ), aprobat prin Hotărâre de Consiliu Local (HCL), nr. 473/29.12.2011, prin extinderea suprafeței studiate – construire ansamblu – complex servicii, birouri și spații comerciale, chiar pe strada Cloșca, nr. 16A.

Citește și: Controversatul afacerist Cristian Stanciu încearcă o golănie scandaloasă pentru Iași și toată România! 

Cristian Stanciu, în atenția Agenției Naționale de Integritate!

Vă aducem aminte că liderul grupului de consilieri județeni PSD Iași, Cristian Stanciu, este în incompatibilitate, după ce a încheiat în anul 2021 un contract cu Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași pentru ca 79 de cursanți să facă practică în unitatea medicală.

Reporterii BZI au discutat despre această situație cu un avocat specializat în dreptul administrativ, care a precizat că Agenția Națională de Integritate ar trebui să se autosesizeze în cazul lui Cristian Stanciu. Conform articolului art. 90, aliniatul (1), din Legea 161/2003, referitoare la incompatibilitățile aleșilor locali, se precizează:

„Consilierii locali şi consilierii judeţeni care au funcţia de preşedinte, vicepreşedinte, director general, director, manager, administrator, membru al consiliului de administraţie sau cenzor ori alte funcţii de conducere, precum şi calitatea de acţionar sau asociat la societăţile comerciale cu capital privat sau cu capital majoritar de stat ori cu capital al unei unităţi administrativ-teritoriale nu pot încheia contracte comerciale de prestări de servicii, de executare de lucrări, de furnizare de produse sau contracte de asociere cu autorităţile administraţiei publice locale din care fac parte, cu instituţiile sau regiile autonome de interes local aflate în subordinea ori sub autoritatea consiliului local sau judeţean, respectiv cu societăţile comerciale înfiinţate de consiliile locale sau consiliile judeţene respective”. Mai multe detalii pot fi consultate AICI!

Comentarii
  • Nu George Lesnea ci George Glod, asta e numele. Poet proletar. Dați jos coliba unde a trait aces corifeu al ploretariatului sovietic.

    Patronul(FEG), face un bine orașului Iasi demolând acea „casă memoriala” unde a locuit poetul George Lesnea, situată pe strada Cloșca, nr. 16A, din municipiul Iași.

    George Lesnea (pseudonim al lui George Glod; fiu de caruțas, membru si fan neobosit al Partidului Comunist Roman. A fost super premiat de comunisti. O poezie scrisa de el, dedicata partidului comunist:

    Partidul e-n toate
    E-n cele ce sunt
    Și-n cele ce mâine vor râde la soare
    E-n pruncul din leagăn
    Și-n omul cărunt,
    E-n viața ce veșnic nu moare.”

    Dezafectati repede acea „casă memorială”. E gretos ce a putut scrie acest poet imbecil.
    In timp ce alți scriitor mureau la canalul Dunare – Marea Neagra, acest individ (George Glod) inchina ode partidului comunist.

  • Geo Bogza a scris poezia „partidul e in toate” articolul vostru este nefondată. Lesnea era un mare traducător,

  • Geo Bogza a scris poezia „partidul e in toate” articolul vostru este nefondată. Lesnea era un mare traducător,

  • Geo Bogza a scris poezia „partidul e in toate” articolul vostru este nefondată. Lesnea era un mare traducător, poet iar fiul său este arhitect

  • Si tuta aia blonda de la voi din redactie tot asa parcheaza. Sa fie si ea amendata. Mai uitati-va si in curtea voastra si educati-va matracucile si pe urma scrieti de altii. Penibililor…

  • Din pacate voi sunteti tineri nu ati trait in Comunism asa ca, va rog sa numai comentati!

  • Din pacate voi sunteti tineri nu ati trait in Comunism asa ca, va rog sa numai comentati!

  • Si dvs care ati trait in comunism nu stiti sa scrieti romaneste ? Nu se scrie numai comentati, ci nu mai comentati.

  • ieșean de rând

    O lepră ca și tată-său, se cred stăpânii Iașului, alături de Surdu, Dobre, Solcanu, Cîrlan, Fenechiu, Bogdan, Acostoaiei, Popa, Alexe și alte scursuri politice de Bahlui.

  • Lâsați câ scrie și eșuatul pezdezist ciordist o poezie despre eșuatul grohowernator marionetâ și este declarat pohoet sau doctor și oate atunci ciordi ce poftește pezdeleul meu–ha ha ha ghinion–

  • Pt cretinul care a zis ca Geo Bogza a scris ,, Partidul e in toate”, mânânci că***cat ! Acea scârboșenie de pozie, a fost scrisă de George Glod aka George Lesnea, un fiu de caruțaș, ajuns un adorator al partidului comunist român.

    Gasiti pe youtube:
    Poezia „Partidului” de George Lesnea in recitarea actorului Ludovic Antal.

    Trist! „Cocioaba memorială George Glod Lesnea” trebuie imediat dezafectata, iar grinzile de lemn si molozul rezultat sa fie dus la groapa de gunoi a orașului.

    In timp ce acest „poet” scria ode lui Dej & Ceaușescu, era premiat, halea fripturi suculente stropite cu vin franțuzesc, …alti poeti interbelici, mureau de foame si frig in lagărele de reeducare din Pitesti, Aiud,etc. 😭😢

  • ImpartialuldeIasi

    Voi sunteti paziti zilnic de Politia Locala ca na sunteti importanti si aveti nevoie de protectie, altii se intind cu terasele, mesele si scaunele + masini parcate pe pietonala din Piata Unirii, acolo nu mai incurca nimeni. Dar aceasta masina chiar a incurcat tot centrul orasului, de asta nu merge administrarea acestui oras. Bravo, ati etalat problemele acestui oras! 👍

  • stanciu junior e mai lingau si mai martalog ca taicasu …

  • Dar de cafeneaua Piață Unirii care e a lui Chirica și a ocupat jumătate din pietonalul pieței unirii de ce nu scrieți, ca săptămânal au loc asa zise concerte cu niște artiști eșuati și care strica liniștea locatarilor și turiștilor cazați la Unirea și Traian, asta nu se vede?

  • Un Cacat de ziar.

  • Florin
    iulie 29, 2023 la 10:46 am

    Stimate om, pentru dvs am o recomandare. Mergeti la tomberon si cautati carti de calitate, gen almanahe,etc. De obicei oamenii le arunca inauntru, dar mai sunt si ieșeni ce le pun langa tomberon, in speranta ca trece pe acolo un om, asa ca dvs. avid de informatii proaspete din anii ’80.

    Deci, nu uitati intinerariul pe azi : acasa – mergeti la tomberon – almanahe comuniste – inapoi acasa – rasfoire placuta. 🌺

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *