Prima pagină » Titlurile zilei » Cristian Stanciu a pus stăpânire pe o stradă din centrul Municipiului Iași! Angajații consilierului județean PSD sfidează legea și parchează ilegal

Cristian Stanciu a pus stăpânire pe o stradă din centrul Municipiului Iași! Angajații consilierului județean PSD sfidează legea și parchează ilegal

04 sept. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan în Titlurile zilei

Angajații consilierului județean PSD, Cristian Stanciu, parchează ilegal pe o stradă din centrul Municipiului Iași, fără să respecte legea. Zilnic, o mașină folosită de angajații FEG este lăsată neregulamentar într-o intersecție importantă

Controversatul afacerist din Iași le-a dat mână liberă angajaților, iar acestora nu le mai este frică de lege. Zilnic, o mașină cu inscripțiile TeleM, dar care este folosită de către angajații FEG, este parcată neregulamentar în colțul intersecției străzii Cuza Vodă cu strada Vasile Alecsandri. Cristian Stanciu profită de faptul că nu a fost niciodată sancționat pentru neregulile făcute.

Angajații lui Cristian Stanciu parchează ilegal pe străzile din Iași

Mașina respectivă este o Dacia Logan care, în fiecare zi, este parcată în mod neregulamentar în colțul intersecției. Chiar deasupra vehiculului este un indicator care arată faptul că este interzis mașinilor, cu excepția taxi-urilor și a mijloacelor de transport în comun. Autoturismul este folosit de către angajații de la FEG care, fără stres, parchează pe unde apucă. Nu este prima dată când Cristian Stanciu profită de faptul că niciodată nu a fost sancționat de autoritățile locale, anul trecut, o ambulanță de la Fundația Ecologică Green a staționat ilegal mai mult timp, chiar în fața sediului FEG, unde are biroul tocmai Cristian Stanciu. Conform celor scrise în lege, lucrurile sunt clare din această privință:

„Se interzice oprirea voluntară a vehiculelor în intersecții, inclusiv cele cu sens giratoriu, precum și în zona de preselecție unde sunt aplicate marcaje continue, iar în lipsa acestora, la o distanță mai mică de cinci metri de colțul intersecției”.

Totuși, chiar în fața sediului FEG este o parcare publică, însă șoferul preferă să încalce legea.

Contactat de reporterii BZI pentru a ne oferi un punct de vedere, Cristian Stanciu a fost vizibil deranjat când i-a fost prezentată această situație, de parcă ar fi o normalitate să încalci legea în mod flagrant.

„Mă sunați pe mine, să mă întrebați de chestiunea asta? Eu nu vă întreb de mașinile voastre. Hai, pa.”, a spus Cristian Stanciu, înainte să închidă telefonul brusc.

Cristian Stanciu, consilierul județean PSD, trebuie să plătească chirie pentru locațiile FEG, primite de la Primăria Iași cu titlu gratuit, încă din timpul primarului Constantin Simirad. De peste 20 de ani, s-a folosit de toate pârghiile politice pentru a nu plăti pentru spații, înregistrând profituri de milioane de euro. Cristian Stanciu, prin Fundația Ecologică Green (FEG), a căpușat mai multe spații comerciale, aflate în proprietatea Primăriei, în zone centrale.

Au mutat mașina de frica sancțiunilor

Imediat după ce reporterii BZI au discutat cu Cristian Stanciu, cineva a mutat mașina pentru a nu fi prinși în flagrant de polițiști. De data aceasta, a fost parcată în parcarea de la Starea Civilă Iași, la doar câțiva metri. Este clar că șoferul a încălcat legea și știa de acest lucru, astfel, fiind atenționat rapid de șeful său. Pentru parcarea neregulamentară în colțul intersecției, șoferul autoturismului riscă o amendă de până la 1.000 de lei. Rămâne de văzut dacă angajații lui Cristian Stanciu vor continua să sfideze legea în acest mod.

„Polițiștii locali din Iași au făcut verificări în zona respectivă, însă nu au găsit autoturismul parcat neregulamentar”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Iași.

Lui Cristian Stanciu nu îi pasă de lege și își lasă angajații să parcheze ilegal în centrul Municipiului Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *