Prima pagină » Local » Cristian Stanciu a fost înlocuit de Silviu Macovei pe lista pentru alegerile parlamentare
Cristian Stanciu a fost înlocuit de Silviu Macovei pe lista pentru alegerile parlamentare

Cristian Stanciu a fost înlocuit de Silviu Macovei pe lista pentru alegerile parlamentare

15 oct. 2024, 15:37, 1 ,
în Local

Decizie de ultimă oră în PSD! După o întâlnire de peste două ore, conducerea Partidului Social Democrat a decis că afaceristul Cristian Stanciu să fie înlocuit de Silviu Macovei pe lista pentru alegerile parlamentare 2024.

Silviu Macovei va ocupa poziția 4 pe listele pentru Camera Deputaților.

Amintim că Stanciu a fost exclus din cursa pentru Parlament, după ce reporterii Cotidianului BZI l-au întrebat într-o conferință de presă pe Marcel Ciolacu, venit la Iași, dacă cunoaște problemele de incompatibilitate ale consilierului județean PSD, descoperite de ANI.

„S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 15 iunie 2018 – 27 ianuarie 2021, întrucât a exercitat simultan funcția de membru titular (reprezentant al CJ Iași) în cadrul Consiliului de administrație al Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași și funcția de membru în organul de conducere al unui partid politic, respectiv cea de vicepreședinte. Persoana evaluată a încălcat prevederile art. 187, alin. (1) și alin. (13) și art. 178, alin. (1), lit. f) din Legea nr. 95/2006”, se arată în textul publicat pe data de 20 februarie 2024, pe site-ul Agenției Naționale de Integritate (ANI).

Citește și: Afaceristul Cristian Stanciu trebuie dat afară din PSD Iași! Marcel Ciolacu: „Dacă este incompatibil, nu va mai fi pe listele Partidului Social Democrat”

Afaceristul controversat Cristian Stanciu, eliminat de pe lista PSD pentru alegerile parlamentare. Comisia de Etică a partidului l-a găsit incompatibil

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`