Prima pagină » Actualitate » Cristian Popescu Piedone şi-a reluat mandatul de primar, după ce a fost eliberat din închisoare: „Mă apuc de muncă, chiar de astăzi”
Cristian Popescu Piedone şi-a reluat mandatul de primar, după ce a fost eliberat din închisoare: „Mă apuc de muncă, chiar de astăzi”

Cristian Popescu Piedone şi-a reluat mandatul de primar, după ce a fost eliberat din închisoare: „Mă apuc de muncă, chiar de astăzi”

27 iun. 2023, 17:20, 2 ,
BZI.ro, în Actualitate

Cristian Popescu Piedone şi-a reluat marţi mandatul de primar, după ce a fost eliberat din închisoare, el declarând că în Primăria Sectorului 5 nu se va mai face politică, decât politica cetăţeanului.

„Nu am stat degeaba zilele acestea, binențeles că nu m-am abținut și am trecut prin sector. Vom ține foarte mult legătura, ușile noastre sunt deschise pentru toată lumea”, spune marți Cristian Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone: „Mă apuc de muncă”

El afirmă că în Primăria Sectorului 5 nu se va mai face politică.

„Doar politica cetățeanului. Noi lucrăm pentru cetățeni și pentru români. Iar formațiunile politice care probabil astăzi s-au deranjat și mai în trecut, de răul sau bucuria altuia, doar ce am venit și nu au realizat nimic. Mă apuc de muncă, chiar de astăzi”, încheie Popescu Piedone.

De asemenea, edilul spune că își va delega parte din atribuții viceprimarilor.

„Ca atribuții cred că îmi voi păstra doar casa de căsătorii, să căsătoresc mulți tineri, să mă încarc cu energiaq lor, că am nevoie, și curățenia. Restul voi delega toate competențele mele c ătre minunații, bravii mei viceprimari, să simtă și ei responsabilitatea semnăturii. Eu îi vor coordona. Acolo unde vor deraia, voi interveni eu. Nu se va semna nimic dacă keu nu voi ști. Sunt primar, sunt ales și vreau să demonstrez oamenilor că nu i-am dezamăgit”, precizează Popescu Piedone.

Cristian Popescu-Piedone a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la 4 ani închisoare

Anul trecut, pe data de 12 mai, Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 4 ani de închisoare. Acesta era acuzat de abuz în serviciu, pedeapsă scăzută la jumătate faţă de condamnarea de 8 ani şi 6 luni de închisoare cât luase la Tribunalul Bucureşti.

De asemenea, Piedone a fost scos şi de pe lista inculpaţilor care trebuie să plătească daune de zeci de milioane de euro către victimele incendiului care și-au pierdut viața.

Piedone a fost acuzat că a semnat acordurile şi autorizaţiile de funcţionare a clubului Colectiv într-o modalitate care a încălcat prevederile legale referitoare la securitatea la incendiu, inclusiv prin aceea că nu au fost respectate dispoziţiile privind controlul după emiterea autorizaţiilor.

Comentarii
  • Nici un cuvânt de regret sau părere de rău despre „Colectiv”

  • Probabil mai are cateva avize de punere in functiue de semnat.Odihnit numai bun de treaba, fiul parlamentar si se zice ca este greu in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *