Prima pagină » Actualitate » Cristian Popescu Piedone, de urgență la spital! DNA cere condamnarea lui în dosarul Colectiv
Cristian Popescu Piedone, de urgență la spital! DNA cere condamnarea lui în dosarul Colectiv

Cristian Popescu Piedone, de urgență la spital! DNA cere condamnarea lui în dosarul Colectiv

26 nov. 2019, 13:43,
BZI.ro, în Actualitate

Cristian Popescu Piedone este internat de urgență într-un spital privat din Capitală, în urma unor dureri puternice de inimă, conform unor surse apropiate fostului edil. Problemele de sănătate ale fostului primar din Sectorul 4 vin la o zi distanță de momentul dezbaterilor finale din dosarul Colectiv. Procurorul DNA a cerut ca patru nume dintre cei inculpați, să primească pedepse cu închisoarea. Fostul edil, poate primi o pedeapsă orientată spre maxim, adică 15 ani.

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al sectorului 4, este internat în spital și ținut cu perfuzii. Acesta se află sub stricta supraveghere a medicilor. Luni a acordat o declarație uluitoare în fața magistraților, în cazul Colectiv, în care procurorii DNA cer pedeapsa cu închisoarea de 14 ani.

Cristian Popescu Piedone a fost internat de urgență luni într-un instituție medicală privată, după o criză de inimă. Starea de sănătate a acestuia s-a înrăutățit imediat după ce a aflat ce a aflat decizia procurorilor DNA. Se cere pedeapsa maximă pentru el în dosarul Colectiv. Declarația fostului edil în ultimul cuvânt pe care l-a avut în fața judecătorilor:

”În educația pe care am primit-o am învățat să spun adevărul, să nu mint și să recunosc unde am greșit. Am spus adevărul și nu am ce să recunosc pentru că în situația de față nu am greșit cu nimic. Dacă în seara aceea în club erau și copiii mei la fel v-aș fi spus, că nu am greșit. Dacă cineva mă consideră nevinovat să îi considere și pe cei peste 3200 de primari care au semnat la fel că mine”, a spus fostul primar judecătorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *