Prima pagină » National » Cristian Popescu Piedone a intrat peste comisia dintr-o secție de vot, după ce un alegător a primit buletinul de vot deja ștampilat
Cristian Popescu Piedone a intrat peste comisia dintr-o secție de vot, după ce un alegător a primit buletinul de vot deja ștampilat

Cristian Popescu Piedone a intrat peste comisia dintr-o secție de vot, după ce un alegător a primit buletinul de vot deja ștampilat

09 iun. 2024, 12:07,
BZI.ro, în National

Cristian Popescu Piedone a făcut circ într-o secție de vot, după ce un alegător a sesizat faptul că a primit buletinul deja ștampilat.

Primarul Sectorului 5, candidat la Primăria Capitalei, i-a tras la răspundere pe cei din comisia de vot.

Cristian Popescu Piedone, scandal-monstru într-o secție de vot

Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Capitalei, i-a tras la răspundere pe cei din comisia de vot după ce un alegător a spus că a primit buletinul de vot la europarlamentare deja ștampilat cu PSD.

„Atât puteți? Asta ați învățat să faceți în ultimii 30 de ani? Vedeți că oamenii vă vor amenda. Oamenii au început să spună adevărul. Astăzi, la Școala 134, un incident peste puterea imaginației. Reprezentanții dvs în secțiile de vot asta fac? Dau buletine ștampilate deja? Vorbesc de europarlamentare. Cetățeanul care ne-a sesizat a primit un buletin de vot ștampilat cu PSD la europarlamentare. Așa vreți să ne reprezentați în Europa? Rușine!”, a spus primarul Sectorului 5.

Dialogul dintre Piedone și membrii comisiei de vot

Piedone: Spuneți, arătați-mi omul. Cine este omul? Ce reprezentant sunteți, al cui?

Membru din comisia de vot: AUR.

Piedone: AUR? Și dați buletin de vot ștampilat PSD? Doamnă, omul nu minte. Omul nu minte. Vreți să furați? Lăsați-ne în pace.

Membru din comisia de vot: A plecat cu ștampila și a votat…

Piedone: Spune-mi de buletin.

Piedone: Ați oprit dvs buletinul și mi-a spus că a greșit domnul.

Membru din comisia de vot: Cum de se întâmplă numai la dânsul?

Piedone: Doamnă, a făcut sesizare. Fiți corecți! Domnul acesta a ieșit și a spus că i-ați dat un buletin de vot ștampilat. Voi face cerere la AEP pentru închiderea secției și verificarea tuturor buletinelor. Indiferent ce vreți, oamenii votează.

Ce spune bărbatul care a primit buletinul de vot ștampilat

Bărbatul care a primit buletinul de vot ștampilat a povestit exact cum s-a întâmplat.

„Am intrat să votez și buletinul de europarlamentare a fost ștampilat cu PSD. Am dat înapoi, mi l-a schimbat și l-a anulat, cred. Mi-am dat seama că era ștampilat când era răsfoit. Și se poate vedea în funcție de când a fost uscată ștampila. Mi-a dat alt buletin și am votat. Mi-a spus că am greșit eu, dar nu am greșit. Se poate vedea după ștampilă. Doamna de acolo mi-a spus că am greșit eu, cred că președintele”, a spus alegătorul.

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 7 Poliţie au fost sesizaţi de către o persoană, candidat la alegerile pentru Consiliului General, cu privire la faptul că, în incinta unei secţii de votare din Sectorul 2, ar exista buletine de vot deja ştampilate. În urma verificărilor făcute s-a stabilit faptul că cele sesizate se confirmă. Cercetările sunt continuate de către Secţia 7 Poliţie, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale, potrivit romaniatv.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *