Prima pagină » National » Cristian Pomohaci și-a cumpărat un bar și l-a transformat în biserică. Cum arată localul transformat în lăcaș de cult

Cristian Pomohaci și-a cumpărat un bar și l-a transformat în biserică. Cum arată localul transformat în lăcaș de cult

23 oct. 2022, 14:21,
BZI.ro, în National

Cu toate că nu mai are dreptul să slujească, Cristian Pomohaci și-a construit o biserică într-un bar din Mureş. A cumpărat barul și l-a transformat în biserică. Iată cum arată localul din Mureș care a fost transformat de Cristian Pomohaci în lăcaș de cult!

Dacă în urmă cu câteva zile era acuzat că ține slujbe în garajul casei sale, iată că acum Cristian Pomohaci și-a cumpărat un bar în Mureș și l-a transformat în biserică, cu toate că el nu mai are voie să slujească.

Primele imagini cu biserica pe care Cristian Pomohaci şi-a făcut-o într-un bar din Mureş

La slujbele pe care Cristian Pomohaci le oficializează în bar vin atât localnici din Ernei, județul Mureș, cât și persoane de la zeci sau sute de kilometri distanță. Localnicii de aici au declarat că la sluje vin și oameni din județul Harghita sau Cluj-Napoca.

În urmă cu ceva timp, Arhiepiscopia Ortodoxă din Alba Iulia a informat că fostul preot Cristian Pomohaci oficiază slujbe în garajul casei sale din localitatea Moșuni, iar acest garaj se află chiar în curtea fiului său.

Mai mult decât atât, de ceva vreme încoace, fostul preot ar fi cumpărat localul din localitatea Ernei, județul Mureș, pentru a-l transforma în biserică sau în mănăstire.

Lăcașul de cult al fostului preot, împodobit în exterior cu icoane

Lăcaşul de cult al lui Cristian Pomohaci este împodobit pe exterior cu icoane. De altfel, pe acoperișul bisericii există și o cruce. În interiorul bisericii, în fiecare după-masă oamenii se strâng oameni.

De asemenea, Arhiepiscopia Ortodoxă din Alba Iulia a trimis o circulară către toate mănăstirile și parohiile din județul Mureș în care afirmă că, cu toate că nu mai are calitatea de preot și este acum fost preot, Cristian Pomohaci a continuat să mimeze preoția și să desfășoare slujbe religioase în cele două locații ale sale, barul și garajul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *