Prima pagină » Radio » Actualitate » Cristian Pomohaci a umilit o femeie în timpul unui concert. Cuvintele halucinante spuse de fostul preot

Cristian Pomohaci a umilit o femeie în timpul unui concert. Cuvintele halucinante spuse de fostul preot

28 iul. 2023, 09:57,
în Radio

Fostul preot Cristian Pomohaci iese din nou în evidență după ce a umilit o femeie în timpul unui concert pe care îl susținea. Acesta nu pare să se fi liniștit după seria de scandaluri în care a fost implicat în trecut, care au condus la caterisirea lui. Cristian Pomohaci însă nu pare deranjat că a fost exclus de BOR, astfel că și-a făcut propria biserică.

Cristian Pomohaci este unul dintre cei mai controversați cântăreți de muzică populară din România. În urmă cu câțiva ani, acesta a fost implicat într-un scandal sexual care a întors România cu susul în jos. Cu toate că a fost caterisit de BOR, acesta continuă să poarte haine preoțești, ba chiar și să oficieze slujbe religioase.

Cristian Pomohaci a umilit o femeie în timpul unui concert

Numele lui Cristian Pohohaci a fost implicat într-o nouă situație controversată! De această dată, cântărețul de muzică populară a umilit o femeie, cu zâmbetul pe buze, chiar în timpul unui concert. Nu în ultimul rând, anul trecut, anul trecut acesta a fost acuzat că ar ține slujbe în garajul casei sale, chiar dacă a fost caterisit.

Fostul preot Cristian Pomohaci, caterisit în 2017, a spus câteva cuvinte halucinante în timpul unui concert. Aflat în mijlocul publicului, artistul, mai în glumă, mai în serios, a luat peste picior o femeia care venise acolo pentru a-i asculta melodiile interpretului de muzică populară.

Astfel, Pomohaci și-a bătut joc pur și simplu de respectiva femeie, spunând că este grasă și nici nu are dinți. Dar nu s-a oprit doar aici, ci a făcut și un comentariu nelalocul lui despre sânii femeii și a întrebat-o dacă și-a pus implanturi mamare.

„Auzi, nici o femeie grasă nu-mi mai trebuie, că mă uit la dumneata că nu ai dinţi. Eşti grozavă, să ştii, ai silicoane?”, a spus Cristian Pomohaci în timpul spectacolului.

Cristian Pomohaci este acuzat că face slujbe religioase în garajul casei

Cristian Pomohaci a fost nevoit să renunțe la straiele bisericești în urmă cu ceva vreme, după ce a fost implicat în mai multe scandaluri. În această perioadă, artistul este chemat la o mulțime de evenimente, festivaluri, și bâlciuri, acolo unde îi încântă pe cei prezenți cu muzica sa. Însă pe lângă activitatea artistică, Pomohaci pare că nu poate sta deoparte de preoție, pe care o practică ilegal. Acesta a cumpărat și un bar pe care l-a transformat în lăcaș de cult.

În luna octombrie a anului trecut, Arhiepiscopia Ortodoxă din Alba Iulia a făcut public un document cu scopul de a trage un semnal de alarmă cu privire la slujbele religioase săvârşite de fostul preot Cristian Pomohaci în garajul casei sale, în afara canoanelor şi binecuvântării BOR.

„Cu multă îngrijorare și durere, vă aducem la cunoștință faptul că domnul Cristian Pomohaci, fost paroh al Parohiei Moșuni, Protopopiatul Târgu Mureș, deși nu mai are calitatea de preot, a continuare să mimeze preoția și să facă slujbe religioase în garajul casei personale din localitatea Moșuni.

Mai mult decât atât, de curând, a cumpărat un local în localitatea Ernei, județul Mureș, pe care l-a transformat în biserică sau mănăstire, fiind împodobit cu iconostas și cu obiecte de cult, oficiindu-se acolo slujbe specifice Bisericii Ortodoxe”, se arată în respectivul document.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *