Prima pagină » Titlurile zilei » Cristian, odrasla lui Traian Dobre, a comis-o din nou! Este acuzat că a tras cu un pistol spre o femeie în centrul Iașului. Tăticul a intrat în joc: „Le-a explicat polițiștilor că este fost general” – FOTO

Cristian, odrasla lui Traian Dobre, a comis-o din nou! Este acuzat că a tras cu un pistol spre o femeie în centrul Iașului. Tăticul a intrat în joc: „Le-a explicat polițiștilor că este fost general” – FOTO

07 feb. 2024, 02:00, 29 ,
Codruța ȘOROAGĂ/Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Cristian Dobre, fiul fostului parlamentar de Iași Traian Dobre, este acuzat că a tras cu un pistol în mașina în care se afla o femeie. Deși de la incident au trecut trei săptămâni, iar odrasla lui Traian Dobre are antecedente, polițiștii nu s-au obosit să ia măsuri

Traian Dobre, fost parlamentar de Iași, și fiul său, Cristian, sunt în centrul unui scandal monstru. Pe 16 ianuarie 2024, Cristian Dobre s-a certat cu o vecină pentru că a parcat un autoturism pe locul său, aproape de Piața Unirii. Practic, femeia a oprit pentru câteva minute pentru a descărca niște scule.

Asta l-a scos din sărite pe Cristian Dobre. După ce ar fi jignit-o, acesta a amenințat-o cu un pistol de pe geamul apartamentului său de la etajul 1 și nu a ezitat să tragă mai multe bile spre autoturismul în care femeia a intrat de frică. În urma „focurilor”, mașina a fost avariată. Veronica și Robert Perju au cerut ajutorul oamenilor legii. Surpriză! La fața locului au ajuns șase polițiști și doi-trei jandarmi.

Acuzații grave, aduse lui Cristian, odrasla lui Traian Dobre, fostul parlamentar de Iași: „A scos pistolul pe geam și a tras”

Deși era un incident extrem de grav, în care un individ a folosit o armă în centrul Iașului (probabil, o armă de tip airsoft, însă este ilegală folosirea acesteia în astfel de împrejurări), polițiștii au stat cuminți și au ascultat ce a spus Traian Dobre, care a venit să-și apere fiul la câteva minute după incident.

„Soția mea, Veronica, a parcat mașina în poartă la Cristian Dobre, dar doar pentru câteva momente, doar să lase ceva. Atunci, el a ieșit la geam și a început să o înjure. A făcut-o în toate felurile. La un moment dat, a zis că aduce pistolul și l-a adus. A tras în geamurile mașinii. Era un pistol cu bile, ceva. Au venit poliția și jandarmeria, iar la scurt timp a ajuns și tatăl lui, Traian Dobre, cu o gardă de corp. Traian Dobre a început să le spună polițiștilor că el a fost colonel în armată și că știe foarte bine ce și cum”, a declarat Robert Perju.

Amenințări de față cu poliția?

Traian Dobre nu a fost impresionat de prezența polițiștilor, iar de față cu aceștia i-ar fi amenințat pe cei doi soți.

„Ulterior, Traian Dobre mi-a spus că îi fac rău și că nu trebuia să chem poliția. După și-a schimbat atitudinea și m-a amenințat de față cu polițiștii. Mi-a spus că voi vedea eu și soției i-a spus că îi va rupe picioarele. Polițiștii nici nu mai știau ce să facă. Nici măcar nu l-au luat la audieri sau ceva. Deși erau bilele de la pistol pe jos și în mașină”, a completat bărbatul.

Se face anchetă, dar nu este grabă

Reporterii BZI au cerut un punct de vedere legat de această situație polițiștilor ieșeni. Reprezentanții IPJ au transmis, ca de obicei, că se fac cercetări.

„La data de 16 ianuarie a.c., Secția nr. 3 Poliție Iași a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie cu privire la faptul că, pe fondul unui conflict iscat de la un loc de parcare, un bărbat i-a distrus unul dintre geamurile autoturismului pe o stradă din municipiul Iași. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și pentru luarea măsurilor legale”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

„Este o familie influentă”

Practic, de trei săptămâni, soții Perju nu au mai fost contactați de polițiștii ieșeni pentru ca situația să fie rezolvată. Mai mult decât atât, Robert Perju l-ar fi căutat pe unul dintre polițiștii care se ocupă de caz, iar răspunsul a fost unul simplu. Să aștepte.

„Deși au trecut vreo trei săptămâni de atunci, poliția nu a făcut nimic. Nici nu ne-au chemat la audieri sau ceva. Bănuiesc că nici pe el. Este o familie influentă și probabil de asta se întâmplă așa ceva. Problema este că acest Cristian Dobre nu este pentru prima dată implicat în scandaluri. Este agresiv, reacționează urât. Nu înțeleg de ce nu face nimeni nimic. Eu nu am vrut să-i fac rău. I-am spus doar să-mi repare mașina, să schimbe ce e de schimbat. Atât”, a mai spus Robert Perju.

Trebuie precizat faptul că odrasla lui Traian Dobre nu este la prima infracțiune. Acesta a fost condamnat la 1 an și 2 luni de închisoare după ce a lovit un bărbat. Reporterii BZI l-au contactat pe Traian Dobre pentru a-i solicita un punct de vedere.

„Nu este adevărat, să spună doamna unde și-a spart geamul la mașină. Fiul meu nu are armă. Eu mai am un an, doi, o zi de trăit, lăsați-mă în pace”, a spus fostul parlamentar Traian Dobre.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Cristian, odrasla lui Traian Dobre, fostul parlamentar de Iași.

Comentarii
  • Tata dobre-fosila comunista. Stie cineva cum s-a imbogatit?

  • Mos Ismene Jilave e scriitor la deontologi. Impartaseste din jigodism. Bun preten cu fasaila bautor de ceaiuri. Cica impaca lumea.

  • Ba Cristi, mai usor cu droagele, ai sa omori pe cineva intr-o zi!

  • Pe noi cei din poliția Națională nu ne interesează astfel de cazuri, noi avem o singură grijă , șefii noștri ne întreabă ce facem în timpul programului?
    Ca să scăpăm de gura lor când intrăm și când ieșim
    Din tura , dăm repede câteva amenzi la regimul circulației, nesemnalizare, faruri neaprinse, parcare în locuri nepermise și în parcări inexistente , cam atât, apoi toată tura stăm cu colegii la un capucino la pahar și o țigară mai restrânși, dacă primim un apel sau solicitări 112 ne ducem dar e mai complicat, avem de scris în formulare tip și trebuie să ne consultăm între noi sau să întrebăm șefii cum să scriem ca să nu deranjăm !
    Acum ce să spunem ? poate ca și doamna a provocat ca a parcat ca să descarce sculele, ca așa ne a spus la cursuri, nu e important ca un tâmpit trage cu arma de la geam, poate ca și victima a fost provocatoare, poate o fustă scurtă, un ruj strident, ca așa ne a spus la cursuri!
    Ne rugăm să uite lumea de acest caz, poate doamna îl iartă ?
    Doamne ajută tuturor!

  • Bașina asta de moșneag crede că e stăpânul Iașului pentru el nu exista reguli ,ceva timp in urmă la bariera B.j.a.t.m toată lumea stătea la coada la bariera dar bășinuța nimic,a trecut pe langa rand printre bariere și a intrat la biroul lui .Ce mizerie de moșneag !!!!

  • fuck jegurile PSD

    Ăsta este produsul politicii de Bahlui, jeguri umane îmbogățite peste noapte, fără pic de bun simț, care consideră că sunt stăpânii Iașului. Animalul trebuie lăsat în scaun cu rotile și cu pistolul înfipt în cur.

  • Fapta este extraordinar de gravă, nu are nici o justificare, prin urmare trebuie pedepsită cu executare. Depinde ce sfori mai trage hoitul ăsta de Dobre pe la poliție și justiție.

  • R E A L I T A T E A

    S-o fi împuțit făina și a dat cu virgulă, rateuri. Au dormit și dorm unii foarte bine și mult pe banii statului. Mai exact autoritățile. Dar poate s o găsi cineva sa ne spună și nouă la gazetă cum au plecat multe fabrici din peoprietatea statului pe 2 lei la niște cetățeni de bine, după care au fost distruse și furate bucată cu bucată, iar într-un final s au vândut terenurile pe bani grei investitorilor imobiliari. Și aici vorbim de toate fabricile din Iași. În același timp, românii au stat și s-au ,,râs”! Alo, presa, a-ți avea subiect 3 ani de scris dacă a-ți porni o astfel de investigație!

  • Dar daca acolo era iesire dintr-o curte si vaca a blocat iesirea, desi era semnalizata, poate omul i-a spus sa mute masina si ei au inceput sa comenteze, tipic romanesc, normal ca a inceput sa traga cu pistolul. In America si daca vrei sa intorci pe driveway iese cu pusca adevatata la tine. Bine i-a facut.

  • Gherțoiul ANALfabet, a scos imediat pistolul, altceva nu a găsit ce să facă, chiar îți trebuie armă să te pui cu o femeie. Un kăkat nesimți ca si tată-său.

  • muncitor la Comat

    Domnul ”colonel” Dobre nu e decât o dejecție PSD-istă care a furat cât ai putut din visteria Iașului și acum își apără odrasla drogată. Așa făcea și Stanciu și s-a dus pe copcă.

  • Ar trebui sa analizati cauza incidentului !, dupa ce poarta . calea de acces a imobilului vostru o sa fie blocata ani la rind de nenumarate ori de catre nesimtiti cu tupeu care dupa ce le atragi atentia continua sa argumenteze cu tine cu masina lasata in poarta ta in continuare pentru ca asa vor ei , dupa aia sa spuneti ce o sa faceti in locul astuia

  • Doua gunoaie și Dobre dar și constructorul lu peste Robert perju abia așteaptă un astfel de specimen să-l mulgă de bani

  • De ce credeți că dosarele penale stau la poliție și nu cereți lămuriri de la procurori. Ele, sunt ale Parchetului, nu ale poliției! Mai observ că madam zice că „nu dorește să le facă rău..!” ceea ce înseamnă că nu a depus plângere pentru amenințare dar dorește ca poliția, să „facă presiuni” ca drogatul, să îi repare mașina, ceea ce nu întra în atribuțiile poliției. Ceea ce e drept, declarațiile purtătorilor de bârfe ale poliției, sunt foarte sumare și cu limbaj de lemn……cât despre Dobre Junior, are el grijă singur să o încurce!

  • Vasile Dobre

    Bai saracilor, securistul de Dobre a furat BOMAT-ul integral, a furat tot ce se putea fura si acum se erijeaza in dezvoltator imobiliar. Asta nu a facut o zi de puscarie pentru cat a furat si voi vreti ca fi-su’ sa fie anchetat pentru ca trage cu pistolul in oameni. Asa ceva nu se va intampla pentru ca securitatea inca este la putere….

  • Cum a trecut dobre-senoir BJATM-ul pe numele lui, cu tot cu teren? Cat a platit? Ce retea mafiota functiona in anii de distrugere totala?

  • Magdalena Clipa

    Singura in care ar fi tras, ar fi Ionascu, secretara sefa din primarie, amanta lui Chirica.
    In aia cam trag toti. A tras si Chirica si Nichita si Stanciu jr. Este loc pentru toata lumea.

  • Cristi asta e un complexat cu cucul mic , țin minte acum câțiva ani își cumpărase un CD cu metode de alungire mătărângă dar din păcate pt el nu au funcționat și acum plimbă tot râma lui mică în pantaloni.

  • Astia nu s-au saturat de furat??? Evaziune, spalare de bani, spagi, devalizare, furt, depopulizarea insitutiilor statului de control, tot felul de gainarii. Si totul cu girul gunoaielor de prin institutiile statului. Gen Gabitzu…..

  • are pistol, stie sa l foloseasca ….Luatil sa apere tara in linia I…. Toti detinatorii de arme sa fie trimisi sa apere TARA!!!

  • Puțulica mica , curaj mare.

  • Academia Română

    Cum e corect, având în vedre că ne declarăm „capitala culturii”: Iaș” sau Iași, Iașul sau Iași-ul/Iașii?

  • Care presă?

  • Da,era director la BJATM și l-a trecut pe persoană fizică…

  • – – – Ce fain …publicati DOAR ce va convine .Ordinarilor !

  • Nu sinteti sanatosi nici unii :)) Oare Cristina era acasa ? :))

  • trebuie sa ne facem singuri dreptate, in tara asta justitia apara politistii, coruptii, securistii si odraslele lor

  • Neamuri proaste! Nu ezita sa se dea in stamba, sa-si arate marlania. Dar si politia, pardon militia…………………

  • Daca la varsta asta inca e „baiatul lui tata”, nu mai e nimic de comentat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *