Prima pagină » Actualitate » Cristian Molnar, tânărul înghițit de apele râului Natisone, ar fi fost găsit. Anunțul făcut de autorități

Cristian Molnar, tânărul înghițit de apele râului Natisone, ar fi fost găsit. Anunțul făcut de autorități

24 iun. 2024, 09:44,
în Actualitate

Cristian Molnar, tânărul înghițit de apele râului Natisone, ar fi fost găsit. Descoperire uluitoare în Italia, la trei săptămâni după ce Bianca, Patrizia și Cristian au fost luați de viitură.

Căutările pentru tânărul de 25 de ani ar putea lua sfârșit, după ce autoritățile au găsit un cadavru în râul Natisone, pe care îl consideră a fi al tânărului dispărut. Vestea a fost anunțată chiar de primarul din Premariacco.

Echipa de pompieri, care efectua căutările zilnice pentru Cristian Molnar, a descoperit un alt cadavru în râul Natisone, nu departe de locul unde au fost găsite trupurile Biancăi și Patriziei.

Cristian Molnar, tânărul înghițit de apele râului Natisone, ar fi fost găsit

Potrivit primarului Michele de Sabata, cadavrul nu a fost încă identificat, însă se crede în proporție de 90% că ar fi al lui Cristian Molnar. Trupul neînsuflețit a fost descoperit într-o zonă adâncă a râului, care a devenit acum limpede, facilitând munca salvatorilor, conform stiridiaspora.ro.

Autoritățile urmează să confirme identitatea și să stabilească dacă este sau nu vorba despre Cristian Molnar. Înainte de a anunța descoperirea cadavrului în râul Natisone, primarul din Premariacco a spus că căutările pentru Cristian nu se opresc.

Lucrurile Biancăi și ale Patriziei, găsite în apele râului Natisone

Au fost găsite și alte obiecte care aparțineau fetelor cu care tânărul fusese în acea zi fatidică în zona periculoasă.

Se găsesc o carte de credit și un cercel, care aparțin uneia dintre fetele care au fost luate de viitură în Italia. Bianca și Patrizia au fost descoperite moarte la scurt timp după ce au fost luate de ape, alături de Cristian. Fetele au fost deja înmormântate.

„Apele au returnat cartea de credit a uneia dintre fete şi un cercel”, a declarat primarul Michele de Sabata, care nu a precizat dacă este vorba de bunurile Patriziei Cormos sau ale Biancăi Doroş, conform antena3.ro.

Reamintim faptul că în urmă cu aproximativ o lună de zile trei tineri și-au pierdut viata în râul Natisone. Patrizia Cormos, în vârstă de 20 de ani, era în al doilea an la Academia de Arte Frumoase Tiepolo din Udine şi locuia împreună cu familia sa în Basaldella di Campoformido.

Bianca Doros, în vârstă de 23 de ani, sosise de câteva zile înainte din România pentru a petrece o perioadă de timp cu părinţii ei, care locuiesc la Udine.

Alături de fete se afla iubitul Biancăi, Cristian Casian Molnar, 25 de ani, originar din România, care sosise în Italia cu câteva zile înainte, după un sejur în Austria, la fratele său.

Cristian Molnar ar fi fost găsit în râul Natisone, potrivit autorităților italiene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *