Prima pagină » Cancan » Cristian Georgescu s-a mutat cu noua iubită la doar câteva luni de la divorț

Cristian Georgescu s-a mutat cu noua iubită la doar câteva luni de la divorț

20 nov. 2020, 14:44,
în Cancan

Medicul stomatolog Cristian Georgescu este decis să-și refacă viața rapid din moment ce s-a mutat deja cu noua lui iubită, în casa în care până nu demult locuia cu Anca Țurcașiu. Culmea, până și apropiații lui Cristian Georgescu sunt uimiți de pasul făcut de medicul stomatolog. De cealaltă parte, și Anca Țurcașiu pare să-și fi revenit după divorț.

Medicul stomatolog Cristian Georgescu și Anca Țurcașiu au divorțat în această vară, iar anunțul a fost făcut chiar de artistă pe pagina ei de Facebook. Cei doi au decis să se despartă după 22 de ani de mariaj.

Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui!”, scria atunci pe Facebook.

Cristian Georgescu s-a mutat cu noua iubită

La scurt timp după despărțire, fostul soț al Ancăi Țurcașiu a fost surprins în compania altei femei, într-un mall din Capitală. După ce Cristian Georgescu s-a afișat cu noua lui parteneră la mall, au apărut detalii senzaționale despre femeia respectivă. Astfel, potrivit jurnaliștilor de la Cancan.ro, noua parteneră a lui Cristian Georgescu ar fi măritată și are un copil.

Cu toate acestea, relația lui Cristian Georgescu pare una destul de serioasă. Mai mult decât atât, medicul stomatolog este atât de amorezat de noua lui parteneră încât a dus-o pe aceasta în locuința pe care a achiziționat-o în urmă cu mai mulți ani cu Anca Țurcașiu.

Această decizie i-a surprins chiar și pe apropiații medicului stomatolog, care nu se așteptau ca acesta să își refacă viața atât de rapid. Cristian Georgescu ar locui acum cu noua iubită în vila din Corbeanca, care valorează peste 300.000 de euro.

Și Anca Țurcașiu pare să se fi „vindecat”

La mai bine de trei luni după despărțire, Anca Țurcașiu a dat primele semne de „vindecare”. Artista a publicat o fotografie, în dreptul căreia le-a transmis fanilor un mesaj subtil. Prin acesta ea dă de înțeles că și-a revenit după divorțul de Cristian Georgescu.

E sănătos să-ţi dai o pauză de respiraţie. Să mergi la mare. Să citeşti. Să stai cu tine. Să te uiţi înăuntrul tău ca în ochii unui prieten vechi, deodată regăsit. Sunt aici”, a scris Anca Țurcașiu pe Facebook.

De asemenea, în luna octombrie Anca Țurcașiu urma să revină și pe scena Teatrului „Al. Davila”, în comedia „Amor în farmacie”, însă spectacolul a fost amânat.

Așadar, celor doi foști soți le merge bine, din moment ce Anca Țurcașiu pare să-și fi revenit, Cristian Georgescu s-a mutat cu noua iubită…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *