Prima pagină » Local » Cristian Dobre, fiul fostului parlamentar de Iași Traian Dobre, se află sub control judiciar pentru lovire si distrugere – UPDATE
Cristian Dobre, fiul fostului parlamentar de Iași Traian Dobre, se află sub control judiciar pentru lovire si distrugere - UPDATE

Cristian Dobre, fiul fostului parlamentar de Iași Traian Dobre, se află sub control judiciar pentru lovire si distrugere – UPDATE

20 feb. 2024, 10:11,
BZI.ro, în Local

Cristian Dobre, fiul fostului parlamentar de Iași Traian Dobre, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Acesta este acuzat că a tras cu un pistol în mașina în care se afla o femeie.

UPDATE: Magistrații au dispus măsura controlului judiciar pentru Cristian Dobre, în vârstă de 46 ani.

„La data de 18 februarie a.c., polițiștii Secției nr. 3 Poliție Iași au reținut un bărbat, de 46 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de ,,lovire și alte violențe” și ,,distrugere”.

Din cercetări a rezultat că la data de 06.11.2023, pe fondul unui conflict verbal cu privire la un loc de parcare, acesta ar fi agresat fizic două persoane (o femeie și un bărbat) și ar fi lovit autoturismul uneia dintre persoanele vătămate, pe o stradă din municipiul Iași, provocând distrugeri.

Totodată, la data de 16 ianuarie a.c., a rezultat faptul că, pe fondul unui conflict iscat de la un loc de parcare, acesta ar fi distrus unul dintre geamurile autoturismului unei femei de 39 de ani, pe o stradă din municipiul Iași.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

La data de 19.02.2024, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanța dispunând luarea măsurii controlului judiciar față de bărbat pentru 60 de zile”, a transmis IPJ Iași.

Acuzaţii grave pentru Cristian Dobre, fiul fostului parlamentar de Iași Traian Dobre

Pe 16 ianuarie 2024, Cristian Dobre s-a certat cu o vecină pentru că a parcat un autoturism pe locul său, aproape de Piața Unirii. Practic, femeia a oprit pentru câteva minute pentru a descărca niște scule.

Asta l-a scos din sărite pe Cristian Dobre. După ce ar fi jignit-o, acesta a amenințat-o cu un pistol de pe geamul apartamentului său de la etajul 1 și nu a ezitat să tragă mai multe bile spre autoturismul în care femeia a intrat de frică. În urma „focurilor”, mașina a fost avariată. Veronica și Robert Perju au cerut ajutorul oamenilor legii. Surpriză! La fața locului au ajuns șase polițiști și doi-trei jandarmi.

„La data de 16 ianuarie a.c., Secția nr. 3 Poliție Iași a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie cu privire la faptul că, pe fondul unui conflict iscat de la un loc de parcare, un bărbat i-a distrus unul dintre geamurile autoturismului pe o stradă din municipiul Iași. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și pentru luarea măsurilor legale”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *