Prima pagină » Cancan » Cristian Cioacă are o nouă ocupație după ce a ieșit din închisoare. Fostul soț al Elodiei a ajuns de nerecunoscut

Cristian Cioacă are o nouă ocupație după ce a ieșit din închisoare. Fostul soț al Elodiei a ajuns de nerecunoscut

18 mart. 2024, 12:16,
în Cancan

Cristian Cioacă, fostul soț al Elodiei Ghinescu, are o nouă ocupație după ce a ieșit din închisoare, luând totul de la zero. În 2014, fostul polițist a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare, fiind acuzat de uciderea soției sale. Recent, Cristian Cioacă a fost eliberat condiționat după ce a executat mai bine de două treimi din pedeapsa primită.

Cristian Cioacă și-a schimbat viața după anii de închisoare. După ce a fost eliberat, acesta nu a mai avut posibilitatea de a lucra în Poliție. Astfel, fostul soț al Elodiei Ghinescu s-a văzut nevoit să își caute un loc de muncă.

Cristian Cioacă are o nouă ocupație după ce a ieșit din închisoare

Viața lui Cristian Cioacă pare să revină încet, încet la normal, după mulți ani petrecuți în spatele gratiilor și după ce cariera lui de polițist a luat sfârșit. Fostul soț al Elodiei Ghinescu are acum o nouă meserie din care își câștigă traiul. Iată despre ce este vorba!

Cazul a ținut ani buni primele pagini ale ziarelor, dat fiind faptul că avocata nu a fost găsită și nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu ea nici până în prezent. Ancheta a fost una extrem de alambicată, iar soțul ei a ajuns să fie condamnat în 2014 la 15 ani și 8 luni de închisoare. De curând a fost eliberat și a încercat să ia totul de la zero.

Ei bine, potrivit Spynews.ro Cristian Cioacă are o nouă meserie având în vedere că nu s-a mai putut întoarce la cariera lui de polițist. Se pare că acesta a fost surprins de mai multe ori însoțind-o pe avocata lui, pe post de șofer. Fostul soț al Elodiei Ghinescu este extrem de discret și evită să apară în locuri aglomerate pentru a nu fi recunoscut sau abordat de cineva.

A fost marcat de anii petrecuți după gratii

Numele lui Cristian Cioacă a fost unul dintre cele mai mediatizate de la noi din țară după dispariția soției sale, Elodia Ghinescu, de acum mai bine de 17 ani. Bărbatul a stat închis timp de zece ani, iar acum se bucură din nou de libertate.

Lucrurile s-au schimbat, însă, când acesta a ieșit din spatele gratiilor. Cristian Cioacă a fost scurt în declarații, iar din atitudinea lui se putea observa clar că anii petrecuți în spatele gratiilor l-au marcat.

„Today is the first day of the rest of my life. (Astăzi este prima zi din restul vieţii mele) Nu știu câte cărți o să scriu, habar nu am. Nu știu ce o să fac.(…) Pentru mine viața nu a fost normală”, a declarat Cristian Cioacă în momentul în care a ieșit din închisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`