Prima pagină » Radio » Actualitate » Cristian Cioacă a avut probleme cu temutul criminal Marius Csampar! Cei doi au împărțit celula o noapte

Cristian Cioacă a avut probleme cu temutul criminal Marius Csampar! Cei doi au împărțit celula o noapte

23 dec. 2021, 11:28,
în Radio

Recent, s-a aflat că fostul polițist Cristian Cioacă a avut probleme în închisoare cu Marius Csampar, după ce au fost colegi de celulă o noapte. Criminalul în serie l-ar fi amenințat destul de dur pe Cioacă, iar acesta din urmă s-a panicat și a chemat gardienii. Din fericire pentru fostul soț al Elodie, totul s-a terminat cu bine, Cristian Cioacă fiind mutat în altă celulă.

Despre Cristian Cioacă se știe că a fost condamnat în anul 2014 la 15 ani de închisoare. Fostul polițist a fost acuzat de uciderea soției lui, chiar dacă anchetatorii nu au reuşit să găsească trupul Elodiei! Însă mai puțin cunoscut este faptul că soțul avocatei dispărute fără urmă a stat în celulă cu cel mai celebru criminal din zilele noastre, Marius Csampar.

Cristian Cioacă, probleme cu Marius Csampar în închisoare

Marius Csampar, celebrul criminal care a stat 22 de ani în închisoare pentru 6 crime, a povestit despre incidentul pe care l-a avut cu soțul Elodiei Ghinescu. Cristian Cioacă și Marius Csampar au împărțit celula o singură noapte, iar spre dimineață, între cei doi a avut loc un incident destul de dur. Csampar a povestit că i-a spus verde-n față soțului Elodiei că trebuie să părăsească celula pentru că nu respectă normele elementare de igienă și bun-simț. Marius recunoaște că l-a amenințat pe Cristian cu bătaia și că acesta s-a panicat și i-a chemat pe gardieni.

„L-am cunoscut personal pe Cioacă atunci când l-au adus la Giurgiu. M-a scos comandantul și m-a rugat frumos, că nu are unde să-l bage. Mi-a spus: «Csampare, uite, l-a adus pe Cioacă, n-am unde să-l bag, te rog frumos, ia-l o zi-două la tine în cameră și vedem după aia unde îi găsesc…» Și zic «ok»… Acum nu știu dacă făcea intenționat, dar la cât de deștept, cult, cizelat, curat și igienic se dădea el, la pușcărie e foarte, foarte j*&%#s. Dormea îmbrăcat, nu se spăla, nu se descălța… Îmbrăcat cu totul, mă refer… Și asta pot s-o spună mulți. Foarte, foarte j*&%#s, scuipa prin cameră pe jos, stăteai la masă începea să se b&$%@*#ă… Am tăcut din gură, n-am zis nimic… Lasă-l așa, să vedem până unde merge”, a povestit temutul criminal în serie.

„Cumetre, nu mă sperii”

Marius Csampar, care era un veteran al închisorilor din România, a explicat că a doua zi i-a transmis lui Cioacă faptul că trebuie să părăsească celula și să se mute în altă parte. Soțul Elodiei s-a conformat dar s-a plâns gardienilor că a fost amenințat.

„L-am lăsat în seara aia, s-a băgat la somn, pleoscăia în somn, se făcea că sforăie, își sufla nasul în pat. Urât, un j*&%#s și irascibil, așa, te sâcâia pe creier. Nu am zis nimic… A doua zi, când a venit apelul, am lăsat să treacă apelul și i-am zis: «băi, cumetre, oi fi tu cine oi fi, dar nu mă sperii de tine niciodată în viața mea. Îți faci bagajul, bați în ușă și te muți»… «Păi de ce, ce-am făcut?»… «Hai, bați în ușă și te muți că ești prea j*&%#s și prea scârbos. Mută-te, că dacă mai stai mult în cameră s-ar putea să zbori pe vizetă»”, a mai spus temutul criminal în serie.

În altă ordine de idei, fostul polițist Cioacă și-a căpătat un renume de fricos și turnător în închisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`