Prima pagină » Cancan » Cristian Boureanu, primele declarații despre Cristi Borcea și Valentina Pelinel. „Am aflat mai târziu că ei de prin 2011…”

Cristian Boureanu, primele declarații despre Cristi Borcea și Valentina Pelinel. „Am aflat mai târziu că ei de prin 2011…”

13 iun. 2022, 11:35,
BZI.ro, în Cancan

În 2014, Valentina Pelinel și Cristian Boureanu divorțau după un mariaj de 7 ani. Tot 2014 a fost anul în care Pelinel i-a promis lui Cristi Borcea că îl așteaptă să iasă din penitenciar, pentru a-și întemeia o familie cu el.

Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, Cristian Boureanu a fost întrebat dacă a iertat-o pe Valentina pentru cele întâmplate în acest triunghi amoros.

Cristian Boureanu, despre Cristi Borcea și Valentina Pelinel

Boureanu a povestit și cum și-a dat seama că Borcea a pus ochii pe Valentina. Se întâmpla într-una dintre multele vacanțe pe care Mihaela și cristi Borcea le făceau cu cuplule Pelinel-Boureanu.

„Pe Valentina? Cum să nu! Până la urmă toți greșim. Pe Valentina am iertat-o. Nu am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că ei de prin 2011, mai târziu, au început să aibă o relație. Nu știu exact de când, nu m-a mai interesat.

Pe plajă în prima zi, îmi aduc aminte că i-am spus Valentinei, m-am uitat la ea și i-am zis: «Vezi că ăsta vrea să te….și nevastă-sa se dă la mine». A zis: Nu există, ești tâmpit, că ești prost că nu știu cv. Femeia alege, poți să te dai peste cap, noi facem pe cocoșii, ne încordăm, ea a ales demult. După aia e un joc pe care îl facem, mai mult sau mai puțin”, a declarat Cristian Boureanu la podcastul lui Cătălin Măruță.

Cristi Borcea a recunoscut că și-a înșelat soțiile cu Valentina

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei, dintre care 3 i-au devenit soții, dar toate drumurile au dus, mereu, la Valentina. El însuși recunoaște acest lucru.

“Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu.

Doi la mână, ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult, iar în momentul în care am intrat la pușcărie i-am zis că are apartament la New York, de ce să stea în România, la 29 de ani și atunci mi-a zis că nu poate trăi fără mine și rămâne în țară.

De fiecare dată când m-am căsătorit am zis că acolo rămân toată viața. Tentațiile au fost mari. Eu am vrut să rămân tot timpul și cu Mihaela, și cu Alina, dar toate drumurile au dus la Valentina. Nu am avut probleme în cele două căsnicii. Eu am fost cel care nu a fost cuminte. Au știut și de la început, că nu m-au luat de la bibliotecă”, a declarat Cristi Borcea în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

Cristi Borcea spune că Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea au o relaţie foarte bună

Despre relaţia dintre cele două femei a vorbit şi Cristi Borcea în trecut. Omul de afaceri dezvăluia că există un consens între cele două femei.

„Mihaela este loială, muncitoare, Valentina este loială, muncitoare, totul este consens. Interesele sunt comune, sunt copii la mijloc, cu toții trebuie să ne înțelegem. Împreună suntem puternici și trebuie să fim o familie. Vedeți cum e viața acum, de nu mai știi ce se poate întâmpla mâine, așa că de ce să nu trăim frumos, să fim uniți, mai ales când avem copii minunați?!”, a spus Cristi Borcea, într-un interviu acordat în trecut, conform viva.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *