Prima pagină » Cancan » Cristian Boureanu are o nouă iubită. Controversatul afacerist s-a afișat în ipostaze surprinzătoare alături de partenera sa

Cristian Boureanu are o nouă iubită. Controversatul afacerist s-a afișat în ipostaze surprinzătoare alături de partenera sa

21 aug. 2023, 09:48,
BZI.ro, în Cancan

Cristian Boureanu are o nouă iubită. Fostul deputat are o relație cu o focoasă șatenă de profesie avocat. Laura Romanică este din Republica Moldova și se bucură din plin de succes în carieră. După despărțirea de Cristina Belciu, Cristian Boureanu a evitat să mai apară alături de o altă femeie în spațiul public. Acesta iubește din nou și s-a pozat alături de femeia care i-a cucerit inima. Controversatul afacerist s-a afișat în ipostaze surprinzătoare alături de partenera sa.

Cristian Boureanu are o nouă iubită

Cristian Boureanu este cunoscut pentru relațiile sale de dragoste controversate și trecutul scandalos. Celebrul om de afaceri s-a iubit cu mai multe femei celebre din showbiz-ul autohton, iar poveștile de iubire și despărțirile l-au propulsat în atenția publicului.

După ce s-a despărțit de Cristina Belciu, Cristian Boureanu și-a găsit fericirea alături de Laura Romanică, o focoasă șatenă de peste Prut. Aceasta este avocată și este o prezență discretă în lumea mondenă.

Laura Romanică și Cristian Boureanu au postat câteva fotografii din vacanță, iar cei doi au lăsat de înțeles că formează un cuplu. Afaceristul și noua lui iubită au avut parte de momente de răsfăț la Snagov, dovadă fiind fotografiilee din mediul online.

Cristian Boureanu nu a dorit să ofere prea multe detalii despre relația pe care o are cu Laura Romanică, dorind să păstreze discreția.

Ce spune omul de afaceri despre trecutul său amoros

Cristian Boureanu este cunoscut în lumea mondenă drept un adevărat cuceritor. Fostul deputat a avut mai multe relații, însă își asumă fiecare capittol din viața sa.

,,Lăsând modestia la o parte am succes la femei. Nu vorbești niciodată de relațiile cu femeile. Dacă reușești să fii un bărbat discret, lumea va aprecia. Nu toate fetele cu care dansez în club trebuie să ajungă la mine acasă. Pentru orice fată cu care am avut o relație de-o seară am simțit ceva special pentru ea. Fie că a fost vorba de atracție sexuală, fie că mi-a plăcut că dormeam foarte bine. Dormeam cu ea în brațe zece ore.”, a declarat afaceristul.

Cristian Boureanu nu regretă nici relația cu Cristina Belciu, iar cei doi au rămas în relații bune după despărțire.

,,Cristian Boureanu a ridicat ștacheta pentru mine. A însemnat mult pentru mine. Am avut amândoi de învățat unul de la celălalt. Este un bărbat foarte deștept, m-a ajutat mult. Vreau să ajung cât mai repede la altar, pentru mine familia este foarte importantă, am o relație bună cu părinții mei și văzând la ei această legătură foarte strânsă, evident că și pentru mine căsătoria este un lucru pe care mi-l doresc și la care visez de mică. Eu ştiu ce vreau de la viaţă. Îmi doresc un bărbat care să se respecte pe sine, iar asta înseamnă că am multe pretenții și de la mine, totodată.”, a declarat Cristina Belciu despre relația cu fostul deputat.

Cristian Boureanu are o relație cu Laura Romanică, o focoasă șatenă de profesie avocat. Afaceristul s-a pozat alături de noua cucerire și a făcut furori pe rețelele de socializare. Cristian Boureanu radiază de fericire alături de iubita sa, însă nu a dorit să ofere prea multe detalii despre relația de iubire cu aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *