Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cristian Boureanu a povestit cum a fost înșelat de prima soție, Irina, cu nașul de cununie

Cristian Boureanu a povestit cum a fost înșelat de prima soție, Irina, cu nașul de cununie

13 iun. 2022, 18:28,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cristian Boureanu a povestit la un padcat cum a fost înșelat de prima soție, dar și cum a aflat că Valentina Pelinel a urmat același drum ca Irina.  În ceea ce o privește pe prima soție a parlamentarului, Irina, deși au o fiică împreună, mariajul lor a ajuns la final, în urmă cu mai mulți ani.

Cristian Boureanu a aflat că a fost înșelat de prima lui soție chiar de la amantul acesteia, nașul lor de cununie. În plus, conform spuselor fostului politician, și Valentina Pelinel ar fi călcat strâmb în relația pe care au avut-o. Iată declarațiile vedetei!

Cristian Boureanu a povestit public cum a fost înșelat de prima soție, Irina

Fostul politician a susținut că Irina, mama fiicei sale, i-a fost infidelă în timpul căsniciei lor. Potrivit declarațiilor lui, vestea neplăcută i-a fost dată chiar de către amantul soției lui de la acea vreme. Ar fi fost vorba despre nimeni altul decât fostul ministru Sebastian Vlădescu, nașul lor de cununie.

Câțiva ani mai târziu, după divorțul de Irina, fostul politician avea să fie înșelat din nou, de această dată de a doua soție. El și Valentina Pelinel au fost împreună în perioada 2007 – 2014. Cristian Boureanu a menționat că a iertat-o pe blondină că s-ar fi îndrăgostit de nașul de cununie, Cristi Borcea.

„Hai să spunem așa, de fiecare dată când, în spatele cortinei, relația începea să se destrame, eu am simțit. Dumnezeu mi-a dat întotdeauna un semn. (…) Oamenii încep întotdeauna să se certe și nu știu de ce și toată logica spune.

Unul dintre ei știe, în spate, de ce se întâmplă chestia asta. Pe Valentina Pelinel am iertat-o, nu am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că undeva de prin 2011, mai târziu, au început să aibă o relație. Nu știu exact de când, oricum nu m-a mai interesat. Nu mai aveam o relație. Mă despărțisem de ea când am aflat”, a adăugat el.

Cristian Boureanu, surprins alături de Laura Dincă, după despărțirea de Cristina Belciu

Cristian Boureanu a fost împreună și Cristina Belciu, iar la o lună de la despărțire, acesta a fost surprins alături de Laura Dincă. Fostul politician a fost văzut de paparazzi Spynews.ro în compania blondinei, cea cu care s-a iubit mai bine de 6 ani.

Ulterior, Laura și Boureanu au făcut primele declarații despre relația lor, având în vedere că fostul politician s-a despărțit de Cristina Belciu în urmă cu câteva săptămâni.

„E normal să vorbim atunci când ne vedem, am fost șapte ani împreună, ne respectăm, suntem civilizați. Mai multe nu am de spus”, a spus Laura, fără a oferi și alte detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *