Prima pagină » National » Cristian Boureanu a fost prins conducând mașina sub influența băuturilor alcoolice

Cristian Boureanu a fost prins conducând mașina sub influența băuturilor alcoolice

15 mart. 2023, 21:20,
în National

Cristian Boureanu a fost prins de polițiștii dinn Prahova în timp ce se afla la volanul autoturismului său. Fostul deputat PDL era sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Prahova erau pe DN1 în jurul orei 17.15, iar în orașul Comarnic au oprit un autoturism pentru control, deoarece ar fi efectuat o manevră de depășire neregulamentară.

Cristian Boureanu a fost prins sub influența băuturilor alcoolice

La volanul autoturismului era chiar Cristian Boureanu. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,11 mg/L alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, după rezultatul de pe aparatul etilotest, Ciprian Boureanu a cerut recoltare de probe biologice de sânge.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,11 mgL alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul solicitând recoltare de probe biologice de sânge. În cauză, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.175 de lei și i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 150 de zile”, se precizează în informarea poliției.

Cunoscut atât în lumea showbiz-ului, cât și în lumea politică, Boureanu s-a făcut întotdeauna remarcat, indiferent de domeniu. Potrivit CV-ului său, Cristian Boureanu a cochetat cu politică încă din 1995, ocupând diferite funcții în cadrul partidelor PNL și PDL.

În 2012, a renunțat la viața de politician și a intrat în lumea afacerilor.

Ce studii are Cristian Boureanu

În perioada 1987-1991, Cristian Boureanu a urmat liceul „Matematică-fizică” din București. După ce a terminat liceul, Boureanu a urmat cursurile Academiei de Studii Economice din Capitală. Mai apoi, Cristian Boureanu și-a continuat studiile la CODECS România (Open University Business- Great Britain) obținând Professional Certificate în Management, primul nivel MBA.

Boureanu și-a continuat studiile, iar în 2003, a absolvit „Colegiul Național de Apărare”, urmând ca un an mai târziu să primească diploma de absolvire și de la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA).

Cu ce se ocupă Cristian Boureanu

În prezent, Cristian Boureanu activează în domeniul afacerilor și se ocupă de investiția în diferite companii de construcții sau de consultanță economică.Cristian Boureanu și-a început cariera în 1995, când a decis să intre în politică și s-a înscris în organizația de tineret a Partidului Național Liberal.

În perioada 2000-2001, acesta a fost Consilier al Președintelui Comisiei Economice, iar din aprilie 1999 și până în decembrie 2012 a ocupat și funcția de Consilier al Ministrului de Finanțe, potrivit kanald.ro.

În 2012, Cristian Boureanu a decis să se retragă din politică și a demisionat din toate funcțiile pe care le deținea în cadrul Partidului Democrat Liberal, orientându-se spre afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *