Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cristi Tănase și soția sa, Adina, s-au împăcat. Bruneta ar fi revenit la sentimente mai bune

Cristi Tănase și soția sa, Adina, s-au împăcat. Bruneta ar fi revenit la sentimente mai bune

28 sept. 2024, 13:00,
în Cancan ultimă oră

Răsturnare de situație în familia Tănase! Cristi Tănase și soția sa, Adina, s-au împăcat. După mai multe luni de tensiuni și neînțelegeri, fostul fotbalist și femeia care l-a făcut tată au revenit la sentimente mai bune.

Amintim că scandalul dintre Cristi Tănase și soția lui, Adina, s-au despărțit după ce sportivul ar fi devenit violent pe fondul consumului de alcool. Ulterior, bruneta a cerut ordin de protecție și a făcut acuzații grave, susținând că fostul fotbalist nu se implică deloc în creșterea fiicei pe care o au împreună.

Cristi Tănase s-a împăcat cu soția lui, Adina

Potrivit Știrile Antena Stars, care citează surse apropiate cuplului, Cristi Tănase și soția lui s-au împăcat.

Cei doi sunt deja împreună și el i-ar fi promis femeii care l-a făcut tătic că se face bărbat de casă de acum înainte și că nu vor mai exista neînțelegeri între ei.

Acum, cei doi așteaptă primul termen al divorțului, pentru că fostul fotbalist băgase divorț după ce soția lui ceruse un ordin de protecție pentru el și apropiații lui. Cel mai probabil, acum, cei doi vor merge împreună să își retragă cererea de divorț.

Cristi Tănase nu ar fi participat la botezul fiicei sale

Cu câteva luni în urmă a avut loc botezul fiicei lui Cristi Tănase, eveniment la care fostul fotbalist nu ar fi participat. Cea care s-ar fi ocupat de întreaga organizare a petrecerii ar fi fost Adina. Dodel nu ar fi fost prezent la petrecerea de creștinare a fiicei sale având în vedere tensiunile dintre el și soția lui.

”Plină de emoție. În ochii mei se citește oboseala și tristețea în acest moment special. Totuși, în mijlocul acestor sentimente apăsătoare, simt o rază de speranță. Știu că fiecare zi este o nouă oportunitate pentru a ne construi o viață frumoasă împreună. Iubirea necondiționată pe care o simt pentru fiica mea îmi dă puterea să merg mai departe. În fața noastră se deschid noi drumuri, pline de promisiuni și de posibilitatea unui viitor mai luminos. Te iubește mami, Celine-Maria”, scria Adina, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`