Prima pagină » Radio » Actualitate » Cristi Mitrea a rupt orice legătură cu Andreea Mantea. Ce relație are sportivul cu fiul său

Cristi Mitrea a rupt orice legătură cu Andreea Mantea. Ce relație are sportivul cu fiul său

02 mai 2023, 10:25,
în Radio

Cristi Mitrea a recunoscut că a rupt orice legătură cu Andreea Mantea, cu care a format un cuplu, cei doi având un copil împreună. Luptătorul MMA și focoasa brunetă s-au cunoscut la emisiunea Burlăcița, la care i-a câștigat inima acesteia. Însă, relația dintre Cristi Mitrea și prezentatoarea TV a fost marcată de certuri, ajungându-se inevitabil la despărțire.

Cristi Mitrea și Andreea Mantea au avut o relație scurtă și furtunoasă de pe urma căreia a venit pe lume fiul lor, David. Din păcate, oricât au încercat, cei doi nu au reușit să aducă lucrurile la un numitor comun nici măcar de dragul copilului. Recent, Cristi Mitrea a vorbit despre relația pe care o are cu fosta parteneră, dar și cu fiul lui! Sau, mai bine zis, despre relația pe care nu o are…

Cristi Mitrea a rupt orice legătură cu Andreea Mantea

Cristi Mitrea și Andreea Mantea au format, vreme de câteva luni, cel mai mediatizat cuplu din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut la emisiunea Burlăcița, unde bărbatul a luptat pentru inima prezentatoarei TV. Ulterior, fiul celor doi a venit pe lume, iar Cristi Mitrea s-a îndoit de faptul că este tatăl lui David. Chiar dacă, de dragul copilului, cei doi au încercat să facă lucrurile să meargă, în cele din urmă despărțirea a fost inevitabilă.

Povestea dintre Cristi Mitrea și Andreea Mantea a revenit în discuție după ce luptătorul a avut un conflict verbal destul de dur cu Kamara. Acesta l-a acuzat pe artist că s-a folosit de condiția medicală a fiului său, Leon, pentru a primi voturi la Survivor. Atunci, Kamara i-a dat o replică tăioasă, în emisiune la Măruță.

„Nici ca tată n-ai voie să mă judeci, nici ca nimic! Eu măcar sunt trecut în certificatul copilului meu. Simt nevoia să-i spun. Dacă este nepoliticos și nu știe să lase un om să vorbească când e întrebat, eu pot să-i dau niște răspunsuri atât de dure încât o să vadă cum este”, i-a zis Kamara lui Cristi Mitrea.

Ce relație are sportivul cu fiul său

Deși dureros, comentariul lui Kamara a ajuns direct la țintă, ulterior Cristi Mitrea recunoscând că nu are nicio relație cu Andreea Mantea în prezent și că nu îi este aproape copilului său.

„Din păcate, nu am o relație cu mama lui David, din nou. Au fost câțiva ani în care am fost aproape de copil, dar acum iarăși suntem într-o beznă totală. Știți că eu nu vorbesc despre viața mea personală, deci cam asta e tot legat de acest subiect”, a precizat Cristi Mitrea.

Cei doi au fost împreună în urmă cu 9 ani, după ce Cristi Mitrea a participat la show-ul Burlăcița. După terminarea emisiunii, luptătorul MMA și Andreea Mantea au trăit o frumoasă, dar scurtă poveste de iubire, al cărei final a surprins pe toată lumea. Foștii iubiți nu au rămas în relații tocmai bune, iar Cristi Mitrea nu mai ține legătura nici măcar cu fiul lui.

După o bună perioadă de timp în care a decis să nu discute nimic pe marginea acestui subiect, Cristi Mitrea a recunoscut că, la început, nu a crezut că David este fiul lui. Motivul pentru care luptătorul MMA a ajuns la această concluzie este că ar fi aflat de sarcina Andreei după ce ei doi s-au despărțit, iar prezentatoarea TV l-ar fi anunțat că va aduce pe lume un copil printr-un SMS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024