Prima pagină » Cultural » Scena artistica din Romania » Cristi Brancu a vorbit despre Draga Olteanu Matei. Care ar fi adevărată cauză a morții

Cristi Brancu a vorbit despre Draga Olteanu Matei. Care ar fi adevărată cauză a morții

20 nov. 2020, 11:57,
în Cultural

Cristi Brancu a vorbit despre Draga Olteanu Matei. Îndrăgită actriță s-a stins din viață în noaptea de marți spre miercuri la Iași. Artista, în vârstă de 87 de ani, fusese transferată la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi, cu o hemoragie digestivă, care i-a fost fatală. Lumea teatrului si-a prezentat regretul si mesajele de condoleante la aflarea acestei vesti.

De mai mulți ani, actriță era bolnava având mai multe afecțiuni cardiovasculare şi endocrine.

Cristi Brancu a vorbit despre Draga Olteanu Matei

Draga Olteanu Matei s-a stins din viață la 87 de ani. Actrița a suferit o hemoragie digestiva superioară care i-a fost fatală.

„A suferit o hemoragie digestiva superioară, cea mai probabila cauza fiind tratamentul anticoagulant pe care pacienta îl are de mai multă vreme pentru o afecțiune cardiovasculară (…) A fost de la început o pacientă într-o stare gravă care avea nevoie de o intervenţie gastro. La doamna nu a existat suspiciunea unei infectări cu COVID-19. A fost negativ la momentul internării”, spunea medicul Diana Cimpoesu, șefa UPU a Spitalului Sf. Spiridon din Iași.

După câteva zile de când a fost internată, medicii au fost nevoiți să facă anunțul trist, că marea actriță s-a stins din viață.

În cursul acestei gărzi (n.red. marţi noaptea), la ora 2.11 minute, inima actriţei a încetat să mai bată. Pe tot parcursul internării starea ei de sănătate s-a menţinut critica, au fost depuse eforturi considerabile a fost intubata, ventilata mecanic, sedată, susţinută din punct de vedere al funcţiilor vitale”, a spus reprezentantul spitalului care a anunţat decesul actriţei la acel moment.

Reacție surprinzătoare a lui Cristi Brancu

În una din edițiile emisiunii sale de pe Youtube, Cristi Brancu a vorbit despre Draga Olteanu Matei și despre adevărata cauză a morții actriței. Potrivit acestuia, artista ar fi suferit anumite complicații din cauza unui medicament care nu a fost pe reteta initiala a artistei.

„Spun apropiaţii că este un medicament pe care l-a schimbat şi acel medicament nu i-a făcut bine. Nu l-a schimbat de capul ei, e vorba de un doctor, care nu era doctorul ei, şi care a crezut că o să-i facă bine respectivul medicament”, a dezvăluit Cristi Brancu, despre adevărata cauză a hemoragiei digestive care i-a fost fatală actriţei Draga Olteanu Matei.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței Draga Olteanu Matei a fost depus la Cinematograful Dacia Mon Amour din Piatra Neamţ

Sicriul cu trupul neînsuifleţit al îndrăgitei actriţe Draga Olteanu a fost depus la Cinematograful Dacia Mon Amour din Piatra Neamţ, unde prietenii şi cunoscuţii vor putea merge să prezinte un ultim omagiu.

Cei care vor să îşi ia rămas-bun de la îndrăgita actriţă, o pot face astăzi, până la ora 21, dar şi în zilele următoare, până dumincă, atunci când va fi înmormântată.

Vineri și sâmbătă, doritorii o pot omagia pentru ultima dată pe actriță între orele 9.00 – 12.00, 12.30 – 15.30 și 16.00 – 20.30.

Pe 22 noiembrie, duminică, sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței va fi mutat la Curtea Domnească, în imediata vecinătate a Bisericii Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul, pentru oficierea serviciului religios, după care cortegiul funerar va trece prin fața Teatrului Tineretului, pentru un ultim omagiu adus actriței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *