Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cristi Brancu a izbucnit în lacrimi. Prezentatorul a avut parte de o surpriză pe care nu o va uita prea curând

Cristi Brancu a izbucnit în lacrimi. Prezentatorul a avut parte de o surpriză pe care nu o va uita prea curând

10 mart. 2022, 19:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cristi Brancu a început să plângă în emisiunea pe care o moderează la Prima TV, după ce soția sa și fiul său i-au făcut o surpriză în direct. Prezentatorul TV a vorbit recent într-un interviu pentru Click! și despre căsnicia cu Oana Turcu.

Prezentatorul a avut parte de o surpriză

Cu ocazia zilei sale de naștere, Cristi Brancu a avut parte de o surpriză pe care nu o va uita prea curând. Prezentatorul a împlinit 49 de ani pe 9 martie, iar familia sa l-a surprins și a venit în emisiune pentru a-i ura „La mulți ani!”.

„M-am emoționat! Ce mi-ați făcut voi. Nu credeam vreodată că o să plâng în emisiune. Voi doi sunteți cadoul meu. Nu am știut”, a spus Cristi Brancu având ochii în lacrimi.

Fiul său a fost cel care a pus totul la cale și a vrut să-și surprindă tatăl.

„Te iubesc tati, să ai o zi de naștere frumoasă, să mai ai încă un milion de ani foarte frumoși, să-mi cumperi toate lucrurile pe care mi le doresc. La mulți ani! A fost ideea mea, vorbesc serios”, a spus Tudor, în vârstă de aproape 11 ani.

Cristi Brancu: „Nimeni nu o iubește cum o iubesc eu”

Într-un interviu pentru Click!, Cristi Brancu a vorbit despre căsnicia cu Oana Turcu. Cei doi sunt împreună de 14 ani și se iubesc extrem de mult. Prezentatorul TV se simte cel mai fericit alături de soția sa și de fiul lor, Tudor.

„Sunt 14 ani în care am trecut prin foarte multe momente, unele sublime, altele foarte grele, dar totul a fost construit pe baza unei iubiri pe care o știm, o simțim, și ea face ca totul să se lege, chiar și atunci când avem păreri diferite despre o situație anume. Începem ziua și o încheiem spunându-ne: Te iubesc! Și nimeni nu m-a iubit așa cum mă iubește ea. Și nimeni nu o iubește cum o iubesc eu”, a spus vedeta de la Prima TV.

Întrebat dacă are divergențe de opinie cu Oana Turcu, Cristi Brancu a răspuns: „Doi oameni deștepți au păreri diferite, cred că așa e normal. Dar ne completăm, pentru că știm unde e unul puternic și unde e celălalt”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *