Prima pagină » Cultural » Cristi Brancu a ajuns la o frumoasă vârstă. Ce spune celebrul om de televiziune despre soție și copil

Cristi Brancu a ajuns la o frumoasă vârstă. Ce spune celebrul om de televiziune despre soție și copil

02 nov. 2022, 10:46,
BZI.ro, în Cultural

Cristi Brancu a ajuns la o frumoasă vârstă. Îndrăgitul prezentator și realizator tv are o carieră de succes, iar în viața privată se declară un bărbat împlinit alături de partenera lui de viață, Oana Turcu. Iată ce spune celebrul om de televiziune despre soție și copil.

Cristi Brancu a ajuns la o frumoasă vârstă

Cristi Brancu este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Acesta are o carieră impresionantă și face furori de fiecare dată când apare pe marile ecrane. La vârsta de 49 de ani, Cristi Brancu se declară un bărbat împlinit și se bucură din plin de celebritate. Prezentatorul tv are doar cuvinte de laudă pentru soția sa, Oana Turcu, femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă.

„Sunt 14 ani în care am trecut prin foarte multe momente, unele sublime, altele foarte grele, dar totul a fost construit pe baza unei iubiri pe care o știm, o simțim, și ea face ca totul să se lege, chiar și atunci când avem păreri diferite despre o situație anume. Începem ziua și o încheiem spunându-ne: Te iubesc! Și nimeni nu m-a iubit așa cum mă iubește ea. Și nimeni nu o iubește cum o iubesc eu.

Și totul a venit la momentul potrivit. Dumnezeu le-a așezat perfect. Am trecut prin multe experiențe până atunci și știu că niciodată nu am simțit o putere a iubirii că atunci când am întâlnit-o, am cunoscut-o pe Oana.”, a declarat acesta.

În prezent, Cristi Brancu se dedică profesiei sale de succes, iar în viața privată radiază de fericire alturi de soție și copil. De viața de familie se bucură din plin și Mihai Rait. Acesta se mândrește cu soția sa și radiază de fericire de când este tată.

Și celebrul prezentator tv Mihai Găinușă are o biografie impresionantă. Acesta a revenit de curând pe marile ecrane și este pregătit să cucerească publicul cu noua sa emisiune de umor.

Ce spune celebrul prezentator despre provocările vieții de familie

Dincolo de lumina reflectoarelor, Cristi Brancu este extrem de discret când vine vorba de planul personal. Acesta are o familie frumoasă pe care o ține cât mai departe de ochii curioșilor. Îndrăgitul om de televiziune a dezvăluit cum este el în ipostaza de soț și tată, precizând cum face față provocărilor din viața de familie.

,,Au fost ani cu atât de multe emoții, încercări, împliniri, dar niciodată nu am avut un moment greu. Ne înțelegem din priviri, ne îmbrățișăm și ne iubim zi de zi, chiar dacă avem păreri diverse. Nu m-am simțit niciodată mai iubit. În funcție de situația dată, are ea cea mai bună părere, alteori eu. (…)

Tudor e un copil iubit și iubitor. Un băiat foarte talentat în materie de engleză și realizare de filme și montaje în lumea online. Determinat când îi place ceva. Diplomat când nu-i place ceva. Este o rază de soare! Entuziasmul lui ne hrănește.”, a precizat acesta.

La vârsta de 49 de ani, Cristi Brancu are o carieră de succes în televiziune, iar în viața privată se declară un bărbat împlinit alături de soția sa, Oana Turcu. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate și longevive cupluri din showbiz-ul autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *