Prima pagină » Actualitate » Cristi Borcea vrea al zecelea copil? „Trebuie să ne ocupăm!”

Cristi Borcea vrea al zecelea copil? „Trebuie să ne ocupăm!”

04 iun. 2024, 09:13,
în Actualitate

Cristi Borcea a răspuns la întrebarea dacă vrea al zecelea copil. Fostul patron de la Dinamo are deja nouă copii cu trei femei, iar alături de Valentina Pelinel, actuala lui parteneră, are trei copii. Omul de afaceri a menționat că n use mai pune problema să facă și alți copii.

Cristi Borcea vrea al zecelea copil!

Cristi Borcea și Valentina Pelinel trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au o familie pe care mulți și-ar dori-o. Cei doi au trei copii împreună și primesc des întrebarea dacă mai vor și alți moștenitori.

Cristi Borcea a răspuns la întrebarea dacă își mai dorește și alți copii.

„Gata, nu mai fac niciun copil. Îmi ajung nouă! Nu vreau zece. Da, chiar cred asta. Da, gata! Mă opresc. Sigur mă opresc. Nu se pune problema! Am vorbit cu Valentina și nu mai vrem, e gata! Acum sunt la școli, facultăți. Trebuie să ne ocupăm și de noi. Să plecăm mai mult, să ne trăim viața”, a declarat Cristi Borcea.

Valentina Pelinel a vorbit recent despre neînțelegerile din relație. Vedeta a spus că ele există, ca în orice cuplu, dar că reușesc cu ușurință să treacă peste ele.

„Ca în orice cuplu, ne mai contrazicem, ne mai supărăm, dar noi avem un pact, să nu ne culcăm niciodată supărați. Să vorbim. Mai avem și noi supărările noastre, dar cred că amândoi lăsăm de la noi. Uneori încerc chiar eu să las mai mult de la mine, pentru știu mai bine decât oricine la ce nivel de stres este expus soțul meu, pentru că, totuși, el este capul familiei, are nouă copii în grijă. Nu e ușor să fii în pielea lui. Încerc și eu cât pot să îl înțeleg, să îl susțin și să îl sprijin. Nici nu doarme foarte bine, are probleme cu somnul. Nu e ușor să fii în pielea lui Cristi Borcea. Poate din afară pare simplu, dar nu e. Sunt multe responsabilități. Nu suntem genul care să nu discute când ne roade ceva. Nici eu nu sunt genul care să nu spună ce are pe suflet, dar nici el, și oricum citim deja unul pe fața celuilalt când nu ne convine ceva”, a spus Valentina Pelinel.

Cristi Borcea face milioane de euro

Cristi Borcea a dezvăluit din ce afacere câştigă milioane de euro şi în 2024. Tot comerțul de butelii, cu care se ocupă din anii 90, îl ajută pe „Leonidas” să continue dezvoltarea unui adevărat imperiu.

Borcea a negat că ar fi fost implicat în afaceri cu Dan Şucu sau Simona Halep. Buteliile care l-au salvat de două ori din faliment au rămas cele care îi aduc şi cei mai mulţi bani. Borcea a rămas tentat şi de ideea de a investi din nou la Dinamo.

„Nu am afaceri cu domnul Șucu. Nu am vorbit niciodată cu el. Poate doar printr-o asociație prin care sunt și eu implicat. Nici cu Simona Halep nu am afaceri. Eram şi înainte cu buteliile, si azi la fel sunt. Sunt unul dintre puținii care, în ultimii 35 de ani, am fost constant. Milionar constant. Am 9 copii. Gândește la impozitele de la școală, meditații. Îți dai seama ce probleme sunt. Am și peste două mii și ceva de angajați. Nu este ușor ca milionar”, a menționat Cristi Borcea, care a spus că nu mai vrea al zecelea copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`