Prima pagină » Radio » Actualitate » Cristi Borcea și Valentina Pelinel se iubesc ca-n prima zi. Cum au fost surprinși cei doi porumbei

Cristi Borcea și Valentina Pelinel se iubesc ca-n prima zi. Cum au fost surprinși cei doi porumbei

18 ian. 2023, 13:23,
BZI.ro, în Radio

Afaceristul Cristi Borcea și fostul fotomodel Valentina Pelinel se iubesc ca-n prima zi în pofida faptului că au o relație de zece ani. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu mai bine de patru ani și au trei copii împreună. Așadar, la cât de fericiți și destinși sunt, pare că nimeni și nimic nu-i poate despărți.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au întâlnit, s-au plăcut, după care s-au și luat! Anii s-au scurs, în familia lor au apărut trei copii, dar milionarul și fostul fotomodel se iubesc ca-n prima zi. Cei doi petrec mare parte din timpul liber împreună, iar pe fețele lor observi doar zâmbete când sunt unul lângă celălalt.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel se iubesc ca-n prima zi

Cristi Borcea și Valentina Pelinel formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz. În cei mai bine de zece ani de relație au apărut și trei copii, iar milionarul și fostul fotomodel se iubesc ca-n prima zi. Cristi și Valentina petrec mare parte din timpul liber împreună, cei doi părând foarte fericiți cu viața pe care o au.

Modul în care paparazzii Cancan.ro i-au întâlnit în zona de nord a Capitalei confirmă că nimeni și nimic nu-i poate despărți. Și o dovedesc și imaginile cu cei doi „porumbei”, care formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz. Milionarul a afișat o ținută de zile mari, stil „old money”, cu haine Loro Piana, una dintre cele mai exclusiviste firmă de haine!

În urmă cu aproximativ un an, afaceristul și blonda făceau spectacol într-un local de lux din Herăstrău. Registrul s-a schimbat puțin, zilele trecute. Cuplul a vrut puțină liniște și s-a retras la Nowa, în Herăstrău. Pentru un prânz corect, la început de săptămână. Borcea a uimit cu apariția discretă, dar de bani mulți! Acesta a purtat un palton scurt Loro Piana, care costă aproximativ 4.000 de euro, cu ghete de piele întoarsă și o borsetă din piele de crocodil!

Se comportă ca doi adolescenți

Marea poveste de dragoste e trăită intens de Cristi Borcea și Valentina Pelinel și aceasta deoarece și-au găsit sufletul pereche, fără îndoială. În localul amintit, aceștia au fost discreți și nu au ieșit cu nimic în evidență. S-au retras la o masă, unde s-a bucurat de preparate bine alese. Apoi stat la „taclale” despre familie, afaceri, iar timpul parcă a zburat… Încă nu se înserase când milionarul și soția lui au decis să se retragă.

În fața localului, Cristi Borcea și Valentina Pelinel și-au luat la revedere de la amica lor, după care și-au continuat drumul către mașină. Și nu oricum, ci ținându-se de mână, fix ca doi adolescenți. Mai mult, au fost și asortați la îmbrăcăminte, semn că flacăra iubirii dintre ei arde, în continuare, cu putere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *