Prima pagină » Cancan » Cristi Borcea și-a „concediat” fosta soție. Mihaela Borcea nu se mai ocupă de afacerile milionarului

Cristi Borcea și-a „concediat” fosta soție. Mihaela Borcea nu se mai ocupă de afacerile milionarului

25 ian. 2024, 13:22,
BZI.ro, în Cancan

Cristi Borcea și-a „concediat” fosta soție, pe Mihaela, care s-a ocupat multă vreme de administrarea hotelului de pe litoral. Referitor la această situație, actuala soție, Valentina Pelinel, a dat mai multe detalii. De asemenea, și Mihaela Borcea este împăcată cu ideea și susține că de-acum va avea timp să se ocupe de sănătatea ei.

Afaceristul are la activ trei mariaje, prima dată căsătorindu-se în urmă cu 36 de ani. Cea care i-a devenit soție în 1988 a fost Mihaela Borcea, cu care a fost căsătorit timp de 23 de ani. A urmat mariajul cu Alina Vidican, care a durat aproape 6 ani, iar în prezent este căsătorit cu Valentina Pelinel.

Cristi Borcea și-a „concediat” fosta soție

Mihaela, prima soție a lui Cristi Borcea, și-a luat la revedere de la hotelul de pe litoral de care, ani buni, s-a ocupat ca la carte. Pe vremea în care fostul său soț de afla în închisoare, ea a fost cea care i-a administrat afacerile și le-a făcut să prospere.

Acum, se pare că anul 2024 a venit cu schimbări majore, întrucât hotelul pe care afaceristul îl deține în Olimp a fost dat spre închiriere altor investitori. În ciuda faptului că nu mai sunt soț și soție de mai bine de un deceniu, Mihaela și Cristi Borcea au continuat să fie parteneri în plan profesional și să colaboreze pentru ca afacerile să dea roade bogate, lucru care s-a și întâmplat.

De circa doi ani, de când afaceristul s-a întors la soția sa, Valentina Pelinel, au început să apară primele schimbări. Mihaelei i-a rămas să se ocupe doar de hotelul de pe litoral după ce cele două ștranduri din Capitală au fost date spre închiriere.

Valentina Pelinel a confirmat totul

Chiar dacă în februarie 2023 mandatul de administrator unic i se prelungise până în anul 2027, Mihaela Borcea nu mai figurează acum în conducerea hotelului. Valentina Pelinel a confirmat faptul că, într-adevăr, hotelul a fost preluat de un alt investitor.

„Nu pot da mai multe amănunte, datele contractului sunt confidențiale. Dar da, nimeni din familie nu se va mai ocupa de hotel. A fost închiriat unui alt investitor”, a spus Valentina Pelinel

Cum a reacționat Mihaela Borcea

La fel ca actuala soție a afaceristului, Mihaela Borcea a confirmat faptul că a plecat de la conducerea hotelului, invocând anumite problemele de sănătate.

„Era momentul să iau o pauză, să mă ocup și de problemele mele de sănătate”, a spus Mihaela Borcea, conform aceleiași surse.

Și totuși, în urmă cu doar un an, Mihaela s-a preocupat temeinic de renovarea și reamenajarea hotelului de la Olimp, acolo unde investea nu doar idei și energie, ci și timp petrecut la fața locului.

„Am făcut două piscine. Avem cu apă sărată, terapeutică, cu o plajă inundată. E o piscină desenată personal de mine. Mi-a plăcut să-mi pun amprenta în tot ce am făcut. Investițiile sunt majore. Altfel cum poți conferi un confort și să meargă o afacere?”, susținea la acea vreme Mihaela Borcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 iulie 2024
12 iulie 2024