Prima pagină » Cancan » Cristi Borcea, despre educația pe care le-o oferă copiilor. „Îmi doresc să-i oprească toate patrulele de Poliție”

Cristi Borcea, despre educația pe care le-o oferă copiilor. „Îmi doresc să-i oprească toate patrulele de Poliție”

17 nov. 2023, 10:18,
în Cancan

Cristi Borcea a vorbit recent despre educația pe care le-o oferă copiilor săi. Este bine cunoscut că omul de afaceri are un număr impresionant de 9 copii, dintre care unii au fost concepuți chiar în timpul detenției. Fostul acționar de la clubul Dinamo are 9 copii cu 4 femei diferite. În prezent, el este căsătorit cu Valentina Pelinel, iar cei doi au împreună 3 copii mici, Milan, Indira Maria și Rania Maria.

Chiar dacă și-a construit o familie în prezent, omul de afaceri nu uită de ceilalți copii pe care îi îngrijește chiar dacă sunt din relațiile anterioare și dorește să le ofere cea mai bună educație tuturor.

Cristi Borcea, despre educația pe care le-o oferă copiilor

Chiar dacă mulți tineri sunt crescuți și educați în mod comun de părinți, există riscul ca ei să se îndepărteze pe parcurs din cauza influenței grupului de prieteni sau a tentațiilor. Aceasta este opinia fostului acționar de la Dinamo, care se bucură că până în prezent nu a avut nicio problemă cu niciunul dintre cei 9 copii ai săi, despre care să afirmă că sunt foarte liniștiți.

“Am avut șansa să am copii liniștiți, să pot să discut cu ei și am avut șansa, mulțumesc lui Dumnezeu, până acum să nu am nicio problemă cu niciunul.

Foarte important. Așa i-am educat – dar să știi că și alți copii au fost educați și crescuți, depinde de ce vrea fiecare copil.

Le-am explicat: voi trebuie să învățați!

Cu băutura eu n-am fost, n-aveți voie. Cu drogurile, dacă ați venit, eu sunt primul care am fost la pușcărie și vă dă în primire și acolo este singurul loc unde puteți să vă faceți bine”, a declarat Cristi Borcea, în cadrul în podcastului Tare de Tot, moderat de Viorel Grigoroiu.

Cristi Borcea spune că îi testează frecvent

În plus, chiar dacă are încredere că copiii săi că nu consumă substanțe interzise sau alcool, Cristi Borcea afirmă că îi supune frecvent testelor, deoarece nu are încredere în cercul lor de prieteni. Omul de afaceri este conștient de reputația sa în România și, de aceea, i-a avertizat pe toți, în special pe cei mai mari dintre ei, să fie atenți atunci când ies în oraș și în cluburi.

„Eu nu menajez, eu de două trei ori pe an iau din alea de test și le fac eu testele. Bineînțeles.

Eu am copii cuminți, dar poate le pune în pahar. Le-am explicat, nu beți, unde vă duceți, deschideți voi sticla. Pentru că vă știe copilul lui Borcea și v-a curățat, v-ați nenorocit.

Eu îmi doresc, pe Coco și pe Patrick, că ei au permis, toate patrulele de Poliție să-i oprească și să le facă testul, pentru că nu vezi ce se întâmplă peste tot, nu numai în România, e în toată lumea”, a continuat acesta.

Cristi Borcea se implică în educația copiilor săi și are mereu grija ca aceștia să nu cadă în ispitele zilnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024