Prima pagină » National » Cristi Borcea a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus! Cum se simte acum fostul acționar de la Dinamo

Cristi Borcea a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus! Cum se simte acum fostul acționar de la Dinamo

15 dec. 2020, 18:15,
Bianca Rebegea în National

Cristi Borcea a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Mai mult, și fiul său Patrick a contractat boala COVID-19. Despre cei doi se cunoaște faptul că sunt asimptomatici, iar în acest moment de află în izolare la domiciliu.

Fostul acționar de la Dinamo a anunțat GSP.ro că starea sa de sănătate este una bună. Acesta declara că, imediat după deschiderea școlilor, în luna septembrie, era destul de speriat de posibilitatea răspândirii virusului SARS-CoV-2. Cu toate că se temea că fiul său de 4 ani, Milan, s-ar putea infecta cu temutul virus, l-a lăsat să meargă la grădiniță.

„El se pregătește de vreo săptămână, îi place și vrea să se joace. Logic, eu și mama lui avem o oarecare teamă, eu mai mare, fiindcă știu cum este să ai probleme medicale și nu aș vrea să se întâmple nimănui ceva rău. Vrem ca Milan să se dezvolte în comunitate, să învețe, să fie alături de copii, să crească frumos, nu într-un bol de sticlă. Trebuie să vadă cum este viața.

Am încredere că, în ciuda a ceea ce se vorbește în media, reprezentanții școlilor și grădinițelor au luat toate măsurile pentru a preveni răspândirea virusului. Repet, am o strângere de inimă, dar încerc să pun binele înainte și să pornesc de la ideea că va fi bine, altfel o luăm razna cu toții”, declara Cristi Borcea, pentru Libertatea.

Cristi Borcea nu este singura persoană publică, care a fost confirmată cu noul coronavirus recent. Și fondatoarea fenomenului „Gașca Zurli”, Mirela Retegan, a anunțat, acum puțin timp, că a fost depistată ca fiind infectată cu temutul virus.

Mirela Retegan: „Sunt pozitivă. Ieri am făcut testul și s a confirmat”

Într-o postare pe o pagină de socializare, Mirela Retegan le dezvăluie fanilor săi că a fost diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus, însă îi liniștește în legătură cu starea ei de sănătate, anunțând că va fi prezentă într-un live, așa cum a promis.

”Nu pot zice că imi vine să dansez, dar nici nu aş spune că mi-e rău”

”Sunt pozitivă. Ieri am făcut testul și s a confirmat.

Așa cum v am promis că o să fac, dacă mi se întâmplă, încerc să vă spun cât mai multe din și despre această experiența.

Ne vedem in seara asta la ora 21.00, intr-un live pe pagina oficială

Imi place să-mi țin promisiunile și as vrea, in demersul meu, să aflați răspuns la cât mai multe întrebări,legate de fricile care ne-au invadat viețile .

Fiecare experiența e unică. Eu o să vă spun experiența mea.

Nu pot zice că imi vine să dansez, dar nici nu as spune că mi-e rău”, a scris Mirela Retegan pe contul său de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *