Prima pagină » Actualitate » Cristi Borcea a avut parte de o aniversare specială! Ce urare i-a făcut soția sa, Valentina Pelinel
Cristi Borcea a avut parte de o aniversare specială! Ce urare i-a făcut soția sa, Valentina Pelinel

Cristi Borcea a avut parte de o aniversare specială! Ce urare i-a făcut soția sa, Valentina Pelinel

18 ian. 2024, 08:33, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Cristi Borcea a avut parte de o aniversare specială. Omul de afaceri a fost sărbătorit de soția sa, Valentina Pelinel, într-o destinația exotică. Cei doi au plecat în Maldive pentru ca omul să afaceri să se bucure de împlinirea vârstei de 54 de ani într-un loc exotic, unde vremea este perfectă pentru plajă. Modelul i-a făcut o surpriză specială partenerului ei de viață și a împărtășit totul pe rețelele de socializare.

Cristi Borcea a avut parte de o aniversare specială!

Cristi Borcea și-a sărbătorit ziua de naștere miercuri, 17 ianuarie 2024, și împlinește frumoasa vârstă de 54 de ani. Omul de afaceri și soția sa, Valentina Pelinel, au plecat în vacanță într-o destinație exotică pentru aniversare.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu aproape șase ani și au trei copii împreună, Milan și gemenele Rania și Indira. Cu toate că a avut un trecut tumultuos, omul de afaceri a devenit un soț și tată extrem de implicat, astfel că se bucură de rolurile care îl fac cel mai fericit.

Pentru a marca ziua de naștere, aceștia au plecat într-o vacanță de vis. Destinația aleasă a fost una exotică, pentru a se bucura de căldură, mai ales când temperaturile din România arată temperaturi scăzute. Cristi Borcea și Valentina Pelinel au plecat în Maldive, loc în care modelul i-a făcut o surpriză frumoasă soțului ei.

Vedeta a pregătit mai multe cartonașe pe care a scris declarații de dragoste. Pe rețelele de socializare a postat și o fotografie de pe plajă, iar în descriere îi transmite un sincer „La mulți ani!”

„Happy Birthday, my love! #thetwoofus #happybirthday #sea #sand #sun #blessings #unparallelednaturesbeauty”, a scris Valentina Pelinel pe rețelele de socializare.

Valentina Pelinel l-a transformat pe Cristi Borcea ]ntr-un soț devotat

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au trecut prin momente dificile în perioada în care omul de afaceri a fost la închisoare. Deși îi oferise posibilitatea să se mute în Statele Unite ale Americii și să înceapă o viață nouă, modelul a preferat să îi fie alături.

În acest timp, vedeta a preferat să fie mai retrasă și să se dedice familiei, lăsând deoparte evenimentele mondene. Omul de afaceri a povestit că Valentina Pelinel este o femeie sinceră și loială, astfel că iubirea lor este tot mai frumoasă pe zi ce trece.

”Valentina e o femeie corectă, extrem de sinceră și loială. Adică eu i-am dat posibilitatea să se ducă în America (…) E vorba de respect. Eu eram la pușcărie și ea să se ducă la club, chiar dacă era la club cu fetele (…) Mi-a pus capac pentru că mă simt cel mai fericit, cel mai împlinit din toate punctele de vedere și cel mai liniștit”, a spus Cristi Borcea, ce a avut parte de o aniversare specială.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *