Prima pagină » Cancan ultimă oră » Crina Matei, nud? Detalii picante din viața vedetei

Crina Matei, nud? Detalii picante din viața vedetei

13 ian. 2022, 13:01,
în Cancan ultimă oră

Un pictorial cu Crina Matei nud a înnebunit mințile bărbaților ! Lăsând deoparte toate inhibițiile, aceasta s-a dezbrăcat complet în cea mai incendiară sesiune foto. Crina Matei a fost pe buzele tuturor în anul 2003, atunci când revista Playboy a scos pe piață un număr ce o avea pe frumoasa actriță pe copertă.

crina matei intr-o camasa neagra si cu parul buclat

Din teatru nu se poate trăi. Sursele mele principale de venit sunt muzica şi evenimentele pe care le prezint şi la care cânt

Crina își amintește cu drag de pictorialul în care a pozat goală:

„În 2003 am pozat în Playboy şi, dacă s-ar mai repeta aceleaşi condiţii profesionale şi ar exista o motivaţie foarte bine justificată, aş sta şi m-aş gândi foarte serios să repet figura”.

„Din teatru nu se poate trăi. Sursele mele principale de venit sunt muzica şi evenimentele pe care le prezint şi la care cânt. Am şi multe contracte de imagine pentru produse destinate remodelării corporale, pentru îmbrăcăminte, estetică facială şi blănuri. Astfel, îmi pot permite să selectez spectacolele în care să joc”, a mai spus aceasta într-un interviu.

crina matei stand intinsa intr-o rochie de seara neagra

Crina a demonstrat că este foarte talentată și că se descurcă foarte bine și în actorie și în muzică

Căile vieții Crinei Matei s-au dovedit destul de complicate de-a lungul vremii. A fost pe rând profesoară, actriță, femeie de afaceri și cântăreață. După patru încercări, a intrat la ATF, iar debutul în teatru i-a adus o nominalizare la Gala Premiilor UNITER. La un moment dat, artista a deschis o școală de artă pentru copii, abandonând afacerea pentru televiziune.

crina matei intr-o rochie alba scurta cu decolteu generos

A reușit să cucerească barbații din România atât prin talentul său dar și prin frumusețea ei

De ce este faimoasă Crina Matei?

Crina Matei este o cunoscută actriță de la noi, debutând în cinematografie în anul 1987 făcându-se remarcată și pe piața muzicală odată cu lansarea câtorva piese și a unui album alături de muzicianul Marius Mihalache. Crina a demonstrat că este foarte talentată și că se descurcă foarte bine și în actorie și în muzică, fiind foarte apreciată de public. Artista a jucat și într-un serial de televiziune.

„M-am dus la un casting după ce se anunţase că se caută fete şi băieţi între 14 şi 19 ani pentru un serial de televiziune. Era vorba despre „Călătorie de neuitat”, în regia lui Geo Saizescu, şi era probă pentru roluri principale. Am zis monologul lui Toma Caragiu, «Toma şi baletul». M-a luat în distribuţie, nu în rolul principal, ci într-unul secundar. A chemat-o domnul Saizescu pe mama, pentru că eram minoră şi contractul trebuia semnat de ea. Când am văzut contract de 7.000 de lei am zis că am cucerit Pământul”, menționa într-un interviu Crina Matei.

crina matei intr-o haina de blana neagra

Frumoasa blondă a cucerit publicul atât prin rolurile pe care le-a interpretat cât și prin muzica ei

Întrebarea din mintea multor bărbați: O vom mai vedea pe Crina Matei nud?

Actrița a dezvăluit că nu este modestă, dar nici pudică. Frumoasa blondă a cucerit publicul atât prin rolurile pe care le-a interpretat cât și prin muzica ei, fiind foarte ascultată și urmărită de publicul de toate vârstele. A reușit să cucerească bărbații din România atât prin talentul său dar și prin frumusețea ei, acceptând să pozeze cu ani în urmă în revista pentru bărbați Playboy.

Cu toate acestea, un nou pictorial cu Crina Matei nud (50 de ani) nu se întrevede în viitorul apropiat, actrița recunoscând că nu ar mai vrea să renunțe complet la haine în fața camerelor de fotografiat, dar că ar fi motivată să pozeze sexy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *