Prima pagină » Cancan ultimă oră » Crina Abrudan și-a vindecat sufletul în Peru! Vedeta, declarații despre experiența trăită alături de șamani: ”E nevoie de multă pregătire”

Crina Abrudan și-a vindecat sufletul în Peru! Vedeta, declarații despre experiența trăită alături de șamani: ”E nevoie de multă pregătire”

14 sept. 2024, 12:20,
în Cancan ultimă oră

Crina Abrudan a trăit o experiență unică în Peru, despre care a vorbit la Xtra Night Show! vedeta și-a vindecat sufletul, a uitat de frici și a învățat o mulțime de lecții de la șamanii care au ghidat-o!

După cum știm deja, Peru este unul dintre locurile cele mai încărcate spiritual, astfel că acolo se găsesc cele mai intense și autentice forme de terapie. Și vedetele din Români au ajuns pe tărâmul spiritualității.

Crina Abrudan a vorbit despre experiența unică din Peru

Crina Abrudan s-a întors recent din Peru, iar acum este dornică să vorbească despre experiența de care a avut parte acolo. S-a dus cu multe frici și gânduri care au neliniștit-o și s-a întors mai liniștită ca niciodată.

Vedeta a mărturisit că, înainte de a ajunge acolo, oamenii au nevoie de o perioadă de pregătire de aproximativ două săptămâni. De asemenea, Crina Abrudan a declarat că acolo merg inclusiv persoane care se confruntă cu probleme cu drogurile sau cu jocurile de noroc, pentru a le vindeca.

A trăit experiențe unice, de care își amintește cu drag și despre care este dornică să vorbească. Crina Abrudan s-a bucurat de toată liniștea de care a avut nevoie.

”Aveam frici, am scăpat de multe, scapi de multe acolo, dar nu este absolut deloc ușor și nu este ca o vacanță, cine își închipuie că merge acolo ca într-o vacanță și stai într-o căsuță, dormi foarte mult. (…) Nu este despre asta. Cumva am fost luată în învăluire când am mer prima dată și cred că am fost și puțin înconștientă, nici nu am stat să mâ gândesc foarte mult și e foarte bine că am făcut lucrul acesta. E nevoie de multă pregătire”, a decratat Crina Abrudan, la Xtra Night Show.

Cum se pregătesc oamenii care merg acolo

Crina Abrdan a mărturisit că persoanele care își doresc să aibă parte de o astfel de experiență trebuie să se pregătească riguros înainte. Se ține un fel de post alimentar, dar cu reguli foarte stricte. Este recomandat ca doritorii să se abțină de la anumite alimente, căci riscă să aibă reacții adverse ulterior.

”Înainte de a merge acolo, timp de două săptămâni trebuie să păstrezi o dietă. De fapt, asta înseamnă postul pe care îl ținem noi înainte de Paște și de Crăciun, dar mult mai dtrastic. Pe lângă faptul că nu mănânci produse de origine animală, nu ai voie nici să mai consumi zahăr, sare, mâncăruri gătite, prăjeli, trebuie să mănânci mâncăruri cât mai fresh, nu ai voie să consumi alcool”, a declarat vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *