Prima pagină » Cultural » Crina Abrudan s-a retras din televiziune, dar face furori pe Instagram. Fosta prezentatoare tv este de nerecunoscut

Crina Abrudan s-a retras din televiziune, dar face furori pe Instagram. Fosta prezentatoare tv este de nerecunoscut

16 aug. 2022, 09:17,
în Cultural

Celebra prezentatoare de știri sportive Crina Abrudan s-a retras din televiziune, dar face furori pe Instagram. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 44 de ani și nu ezită să își etaleze formele fără cusur ori de câte ori are ocazia. Crina Abrudan a trecut în ultima perioadă prin transformări fizice spectaculoase, iar în prezent fosta prezentatoare tv este de nerecunoscut.

Crina Abrudan a renunțat la televiziune, dar face furori pe Instagram

Crina Abrudan este una dintre cele mai apreciate și discrete vedete din showbiz-ul autohton. Aceasta are o carieră impresionantă în televiziune, iar în viața privată se declară o femeie împlinită. De câțiva ani, fosta prezentatoare de știri sportive s-a retras din lumina reflectoarelor și și-a încercat norocul în afaceri.

Aceasta a amenajat un luxos spațiu de joacă pentru copii și se ocupă de design interior. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Crina Abrudan se declară o femeie împlinită și în viața privată. Deși a avut parte de multe provocări în mariaj și a fost la un pas de divorț, vedeta și soțul ei, fotbalistul Gică Popescu, au reușit să treacă peste problemele din viața de cuplu și în prezent se declară mai fericiți ca oricând.

Deși s-a retras de câțiva ani din lumina reflectoarelor, Crina Abrudan este extrem de activă pe rețelele de socializare și încinge imaginația multor bărbați cu fotografii în ipostaze sexy. Fosta prezentatoare se mândrește cu o siluetă fără cusur și arată spectaculos la vârsta de 44 de ani.

Recent, aceasta a postat câteva fotografii în costum de baie, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară. Vedeta a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt trucurile ei de înfrumusețare.

„Eu nu sunt adepta dietelor stricte şi nici nu merg foarte des la sală. Chiar îmi plac şi cartofii prăjiţi şi tot felul de preparate de tip fast food. Pot spune că sunt o norocoasă pentru că, până la această vârstă, nu am avut probleme de greutate. Am o moştenire genetică bună, însă, şi aşa, am nevoie să întreţin pielea şi silueta. Pentru corp merg frecvent la o clinica din Bucureşti pentru un tratament care preîntâpină şi tratează celulita şi remodelează instant corpul, acolo unde ai nevoie.“, a declarat aceasta.

O altă vedetă care face furori în mediul online este fosta soție a lui Andrei Ștefănescu. Frumoasa Antonia are un corp de invidiat și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în spațiul public.

Și celebra Dana Savuică își ascunde vârsta și face furori cu aparițiile sale provocatoare. Vedeta tv își surprinde fanii cu pictoriale îndrăznețe și se bucură din plin de viață.

Ce spune fosta prezentatoare despre partenerul ei de viață

Crina Abrudan a fost în ultimii ani o prezență discretă în showbiz-ul autohton. Vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor și a devenit femeie de afaceri. Fosta prezentatoare tv are un număr impresionant de urmăritori în mediul online și se bucură de aprecierea publicului autohton. Aceasta a trecut prin câteva transformări de look inedite, spre încântarea admiratorilor săi.

La vârsta de 44 de ani, Crina Abrudan arată spectaculos și se mândrește cu formele sale fără cusur. Vedeta este mai fericită ca oricând alături de soțul ei și se declară o femeie împlinită. Fosta prezentatoare de știri sportive a avut parte de un mariaj plin de provocări, însă a reușit să treacă peste problemele din viața de cuplu.

Crina Abrudan a oferit câteva detalii inedite despre căsnicia sa alături de fotbalistul Gică Popescu.

„Toată lumea trece prin momente grele. Eu sunt foarte vulcanică, sunt momente în care mă enervez foarte tare, sunt ca o șampanie. Dacă îl întrebi pe Gabi ce face în momentele alea zice: „plec de acasă, mă duc să mă plimb, revin.” Amândoi suntem Capricorn.”, a declarat aceasta.

În prezent, Crina Abrudan se bucură din plin de viață și de succes în carieră. Vedeta are o căsnicie frumoasă și este extrem de apreciată de publicul autohton.

La vârsta de 44 de ani, Crina Abrudan se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în spațiul public. Aceasta este extrem de activă pe rețelele de socializare și are un număr impresionant de urmăritori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`